Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

3 MAANDEN COACHING VOOR JOU, LIEVE VROUW

3 maanden lang sta jij centraal!

In een persoonlijk, op maat gemaakt traject van 3 maanden zet je doelgericht stappen op weg naar steeds meer jezelf zijn. Ik bied jou een veilige omgeving, waarin je deze verandering ook echt kunt aangaan. Met yoga, ademoefeningen, meditatie, ontspanning, massage en meer help ik jou de taal van je lichaam weer te horen en ernaar te luisteren.

 • 100% afgestemd op jou

 • coaching door lichaamswerk

 • inzicht, therapie, ontspanning

 • THUISKOMEN BIJ JEZELF

  Je hebt genoeg van je steeds terugkerende klachten en voelt een diep verlangen om eindelijk thuis te komen bij jezelf. Je weet het: jouw lichaam is jouw ingang naar verandering. En je realiseert je dat alleen jijzelf jouw processen kunt aangaan. Dat dit tijd en aandacht kost en dat er geen quick fix is. Ook al zou je dat het liefst wel willen ;-). Je bent er klaar voor om met jezelf aan de slag te gaan, ongemak aan te gaan en je kwetsbaar op te stellen, ook al vind je dit misschien best spannend. Je weet dat het je veel gaat brengen als je eindelijk thuiskomt bij jezelf.

  Ik ben er voor jou. Ik bied jou een veilige bedding, waarin je in 3 maanden dichter bij jezelf kunt komen.

  Ik loop met je mee en ben jouw gids, inspirator, spiegel en supporter. In de veilige bedding kun jij het ongemakkelijke aangaan. Je krijgt wat je nodig hebt doordat mijn intuïtie ons daarbij leidt. En dat kan soms heel verrassend zijn!

  Een coachingstraject heeft een doorlooptijd van 3 maanden en is inclusief audio- en video-opnamen en documentatie op maat voor thuis.

  Jouw investering voor dit transformerende traject: € 999,00 voor 3 maanden.
  Voor deze prijs beschikbaar voor 4 moedige vrouwen!

  Ik weet genoeg: dit wil ik!

  WAT KRIJG JE BIJ COACHING?

  Voordat we samen een coachingstraject ingaan, hebben we een online kennismakingscall van 20 minuten. Je vult van tevoren een uitgebreide vragenlijst in, die ik gebruik om ons gesprek voor te bereiden. De vragen helpen ook jou om alvast wat breder naar jezelf te kijken. Tijdens de call bespreken we je vraag en onderzoeken we wat ik voor jou kan betekenen. Bij een wederzijdse 'ja' gaan we aan de slag.

  Ik maak een globaal plan van aanpak, speciaal op maat voor jou. Globaal, want ik stem elke sessie opnieuw op jou af en sluit wat we doen daarop aan. Zodat jij krijgt wat jij nodig hebt. De basissessies bestaan uit yoga-, adem-, meditatie- en ontspanningsoefeningen. Omdat alles helemaal voor jou op maat is en je helpt jouw doel te bereiken, wordt dit ook wel yogatherapie genoemd. Naast deze basis kun je denken aan:

  • (wandel)coaching

  • massage

  • kaartlegging

  • yoga nidra

  • yoga, ademoefeningen, meditatie

  • cacaoceremonie

   • restorative yoga

  De sessies die door de toevoeging ontstaan noem ik yoga+. Naast de beweging, adem en meditatie en ontspanning voel ik namelijk vaak dat er nog iets anders mag worden toegevoegd. Dat krijg je er dan gratis bij :-)
  Na elke sessie bekijken we wat je thuis wilt en kunt doen om aan je doel te werken. Ik maak video's, audio's en documentatie op maat om je daarbij te ondersteunen.

  Klinkt goed. Ik ga ervoor!

  Mijn verwachting / overtuiging was dat oefeningen extreem moesten zijn om verandering te brengen. In de sessies van Ingrid realiseerde ik me dat juist subtiel en zacht mij veel brengen.

  Janne (31)

  OPBOUW VAN EEN TRAJECT

  Elk traject is uniek. Tegelijkertijd doorlopen we allemaal vergelijkbare fasen in onze ontwikkeling. Eerst ont-dekken we wat er speelt, dan gaan we oefenen met (andere) beweging in onszelf en daarna volgt de verankering van het nieuwe. In 3 maanden kunnen we veel doen. Ook al vliegen ze voorbij, je zult versteld staan van jouw eigen ontwikkeling.

  Op hoofdlijnen kan jouw coachingstraject er zó uitzien:

  maand 1

  • 2x uitgebreide intake (1x gesprek en 1x beweging)

  • wekelijks 1-op-1 yoga+ (3x)

  • oefeningen op maat voor thuis

  • support tussen de sessies (app, mail, telefonisch)

  maand 2

  • verfijnen en verdiepen

  • om de week 1-op-1 yoga+ (2x)

  • oefeningen op maat voor thuis

  • support tussen de sessies (app, mail, telefonisch)

  maand 3

  • verdiepen en verankeren

  • om de week 1-op-1 yoga+ (2x)

  • oefeningen op maat voor thuis

  • support tussen de sessies (app, mail, telefonisch)

  • terugblik en blik vooruit

  WAT LEVERT HET JE OP? 

  In 3 maanden kan heel veel gebeuren! Jouw ont-wikkelingsproces begint al zodra je besluit dat je wilt instappen. Vervolgens ontdek je tijdens de intakesessies al heel veel over jezelf, waardoor je verder groeit. De gerichte oefeningen die volgen, helpen je te ontdekken hoe je lichaam en je geest werken en je leert om beter in jezelf te voelen. Je ontdekt hoe je andere keuzes kunt maken die je klachten doen verminderen en je levensenergie vergroten.

  • meer rust in je leven en meer levensenergie

  • diepere verbinding met wie je echt bent

  •  heling en persoonlijke groei

  • tools om andere keuzes te maken

  • je klachten zijn verminderd of weg

  • beter inzicht in en contact met je lichaam

  Dit is precies wat ik zoek! Ik plan een call met je in.

  IK ZIE HET LICHAAM ALS DE INGANG NAAR EEN DIEPERE LAAG IN JEZELF


  Omdat ik geloof in de verbinding tussen lichaam, geest en ziel werk ik niet alleen op het niveau van een klacht met jou, maar gaan we ook aan de slag met een diepere laag van jezelf.


  Met je lichaam als onze ingang. Met beweging, adem, massage, ontspanning, meditatie, coaching en meer op maat begeleid ik jou op jouw weg naar een zo moeiteloos mogelijk leven.

  Meer over mij

  "Ingrid weet met haar luisterend oor en betrokkenheid haar kennis en ervaring zo in te zetten dat je altijd waardevolle oefeningen krijgt die echt passen bij wat op dat moment nodig is."

  Cyrille (39)


  JOUW TRAJECT

  Vergroot in 3 maanden je bewustzijn, ervaar meer ruimte in je lichaam en geest en kom dichter bij jezelf.


  Hieronder kun je zien waaruit jouw traject precies bestaat. Soms voel ik dat er iets extra's nodig is om jou nét dat extra zetje te geven om jouw doel te bereiken. Tijdens het traject kun je dan sessies bijboeken tegen een gereduceerd tarief. Dit kunnen yoga+ sessies zijn, maar ook bijvoorbeeld massages. Dit bespreken we altijd samen.

  THUISKOMEN BIJ JEZELF

  • 3 maanden

  • 2x intake à 1,5 uur

  • 7x yoga+ à 1,5 uur

  • 1e maand wekelijks

  • 2e en 3e maand om de week

  • audio, video, documentatie en begeleiding tussendoor

  • yoga+: yoga, adem, meditatie, gesprek, ontspanning, restorative yoga, yoga nidra, massage en meer

  • tussendoor thuis oefenen en integratie van ervaringen en inzichten uit de yoga+ sessies

  3 maanden op weg naar wie jij écht bent!

  Vergroot je bewustzijn, ervaar meer ruimte in je lichaam en geest en kom thuis bij jezelf.

  € 999,00
  (of betaal in maandelijkse 3 termijnen van € 333,00)

  Dit past bij mij!

  CLIËNTEN AAN HET WOORD

  Lees hieronder de ervaringen van deelnemers aan mijn trajecten.

  "Je vindt altijd waardevolle oefeningen die echt passen bij wat op dat moment nodig is"

  Ingrid, je weet met je luisterend oor en betrokkenheid je kennis en ervaring zo in te zetten dat je altijd waardevolle oefeningen vindt die echt passen bij wat op dat moment nodig is. Je flexibiliteit en enthousiasme maken dat het altijd fijn is om met jou weer een stap te zetten. Daardoor heb ik mooie inzichten verkregen en ben ik dichter bij mezelf gekomen. Hartelijk dank daarvoor!

  Cyrille (39)


  "Het traject bracht me veel ontspanning en gaf op een subtiele manier inzichten"

  Ingrid nam echt de tijd voor me, stelde zich kwetsbaar op, was betrokken en stemde goed af. Ze bracht balans tussen actieve en ontspannende oefeningen. Mijn verwachting / overtuiging was dat oefeningen extreem moesten zijn om verandering te brengen. In de sessies van Ingrid realiseerde ik me dat juist subtiel en zacht mij veel brengen. Het traject bracht me veel ontspanning en gaf op een subtiele manier inzichten.

  Janne (32)

  "Ik ervaar nu meer rust en helderheid"

  De yogatherapie bij Ingrid heeft me weer dichterbij mezelf gebracht. Ook heb ik oude ballast kunnen loslaten. Ik ervaar nu meer rust en helderheid.

  Ik raad t iedereen aan als je ècht met jezelf aan de slag wil.

  Dankjewel Ingrid.

  Noortje (51)

  Dit past echt bij mij! Ik wil graag met je bellen om mijn vraag te bespreken

  "TO BE YOURSELF IN A WORLD THAT IS CONSTANTLY TRYING TO MAKE YOU SOMETHING ELSE, IS THE GREATEST ACCOMPLISHMENT."

  RALPH WALDO EMERSON

  BEN JIJ DIT?

  Je durft het aan om je open en kwetsbaar op te stellen, ook al vind je dat best spannend.
  Je hebt het lef om het ongemakkelijke aan te gaan. Want je weet: om vrij te worden van wat je níet bent, heb je aan te kijken wat je energie nu blokkeert.

  Jij bent er klaar voor.

  Jij durft écht stappen te zetten in je ont-wikkeling. Je bent klaar voor een moeitelozer leven waarin jouw energie weer stroomt, je klachten verminderd of weg zijn en vooral: waarin jij steeds meer jezelf bent.

  Dit ben ik! Ik laat me graag door jou begeleiden.

  VEELGESTELDE VRAGEN COACHING

  Kan ik ook voor minder dan 3 maanden bij je terecht?

  Ik werk met trajecten van minimaal 3 maanden. Verandering vraagt tijd. Je huidige patronen en gewoonten zijn deels onbewust en kwamen in jaren tot stand. Deze veranderen gaat in fases. Eerst word je je bewust van je patronen en gewoonten, daarna ga je oefenen met kleine veranderingen. In een coachingstraject begeleid ik je daarbij. We gaan samen op zoek naar de achtergrond van je klachten en naar hoe je je huidige gedrag kunt vervangen door iets wat je meer dient. De ervaring heeft mij geleerd dat korter dan 3 maanden eigenlijk zonde is van je investering. Je bent dan net begonnen en verandering kan nog niet plaatsvinden.

  Voelt 3 maanden toch als een brug te ver op dit moment? Maak dan kennis met mij en mijn manier van werken in een 1-op-1 soulretreat.

  Hoeveel sessies raad je me aan?

  Ik werk met minimaal 9 sessies in 3 maanden. De eerste 5 zijn wekelijks, daarna volgen 4 sessies om de week. Tussen de sessies door heb je dan tijd om thuis te oefenen en wat je ervaren hebt in een sessie te integreren.

  Soms blijkt tijdens het traject dat er meer nodig is dan de 9 sessies waarmee je instapte. We bespreken dan samen wat jou verder helpt en kunnen sessies toevoegen, bijvoorbeeld een massage of een extra yoga+ sessie. Omdat je deelneemt aan een traject bied ik je deze aan tegen een aangepast tarief.

  In de kennismakingscall kunnen we al bespreken of de doorlooptijd van 3 maanden met 9 sessies voldoende is voor het behalen van jouw doelen. Soms weet je van tevoren dat het fijn is om een langer traject te doorlopen. Als je dat besluit, dan maak ik een aanbod op maat voor jou.

  Zijn je trajecten voor iedereen geschikt?

  Ik werk in principe alleen met vrouwen. Met mijn achtergrond in yogatherapie kan ik alles afstemmen op jouw mogelijkheden en zijn er dus geen belemmeringen.

  Ervaar je echter ernstige angst- of paniekstoornissen of schizofrenie? Dan bespreken we eerst of mijn werkwijze jou past en je overlegt dit ook met je behandelend arts / therapeut voordat we starten. Een overleg tussen mij en jouw andere behandelaar(s) behoort -alleen met jouw toestemming- ook tot de mogelijkheden.

  Wat nou als ik geen massage wil?

  Massage kan ik inzetten in een coachingstraject als ik daarvan toegevoegde waarde zie. Als jij dit perse niet wilt, dan respecteer ik dat natuurlijk. Tegelijkertijd kan het interessant zijn om jezelf eens te bevragen waarom je het niet wilt. Misschien ga je iets uit de weg? Vaak zit de sleutel tot de oplossing namelijk juist in het aangaan van het ongemak. Dat geldt ook hiervoor. Maar essentieel is altijd dat jij je veilig voelt. Ik breng massage dan ook over het algemeen pas wat later in een traject in. Dit is altijd afgestemd op jou.

  Kan de coaching ook online?

  Het liefst werk ik offline, dus in levende lijve met je. Dan kunnen we nu eenmaal het best afstemmen en samenwerken aan jouw welzijn.

  Als de omstandigheden daarom vragen kan de coaching ook (eventueel deels) online plaatsvinden. Dit hangt ook af van wat er in jouw geval nodig is. Woon je verder weg en wil je toch graag met mij werken? Neem dan gerust contact met me op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

  TWIJFEL JE OVER WAT BIJ JE PAST?

  Boek dan een (video)call van ongeveer 20 minuten met me in.
  Daarin bespreken we je vraag en kijken we of en hoe ik je met mijn aanbod kan helpen.

  Ja, ik plan een belafspraak met je in

  OVERZICHT VAN MIJN AANBOD

  Nieuwsgierig naar de rest van mijn aanbod? Klik dan hieronder verder.

  THERAPEUTISCHE MASSAGE

  3 x een wekelijkse therapeutische massage van 90 minuten.

   

  Een dieptemassage met olie of yogamassage, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Ik breng je energie weer in beweging en je krijgt meer ruimte in je lichaam en geest.


  € 239,00/ 3 sessies

  

 • 100% afgestemd op jou

 • vooral lichaamswerk

 • therapie en ontspanning

 • Meer info

  1 OP 1 SOULRETREAT

  4,5 uur volledige aandacht voor jou!


  Een dag vol pure verwennerij en ontspanning. Je komt weer thuis bij jezelf en na afloop voel je je opgeladen, je ervaart rust en gaat met nieuwe inzichten weer naar huis.


  € 375,00/ 4,5 uur

  

 • 100% afgestemd op jou

 • combinatie coaching en lichaamswerk

 • inzicht en ontspanning

 • Meer info

  1 OP 1 COACHING

  3 maanden op weg naar jouw mooiste zelf!

   

  Een persoonlijk traject van 3 maanden. Door de intensieve, doelgerichte en persoonlijke benadering zet je mooie stappen op weg naar meer jezelf zijn.


  vanaf € 999,00/ 3 maanden

  

 • 100% afgestemd op jou

 • coaching door lichaamswerk

 • inzicht, therapie, ontspanning

 • Meer info