Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

23 februari 2023:

het 1e lustrum van mijn bedrijf

Dat verdient een feestje!

Feest je met me mee?

Op zondag 19 maart organiseer ik een feestelijke, waarde-volle en verbindende dag. Voor jou én voor mij. We gaan samen genieten!  Deze dag vindt plaats in mijn yogapraktijk, daarom heb ik ruimte voor maximaal 25 deelnemers.

Lees snel verder voor meer info en om je aan te melden!

Lezing en lunch

Een kennismaking met ayurveda

Ayurvedisch voedings- en leefstijlcoach Annelies Lammers laat je kennismaken met Ayurveda door middel van een boeiende en interactieve presentatie en een heerlijke lunch.

Annelies coacht vrouwen met regelmatige buikpijn en klachten aan de darmen bij het eten naar meer zicht op welke voeding bij hen als persoon het beste past.

De presentatie is voor iedereen interessant, en vooral wanneer je energiepeil of je nachtrust te wensen overlaat, je ontlasting niet soepel verloopt of wanneer je wat te zwaar of te licht bent. Annelies legt de Indiase wijsheid van Ayurveda op een laagdrempelige en praktische manier uit, zodat je na afloop naar huis gaat met tips en tricks die je dagelijks gaan ondersteunen bij jouw welzijn. Ook is er ruimte voor jouw vragen.

Aansluitend verzorgt Annelies voor ons een heerlijke biologische en vegetarische Vedische lunch. Met hoogwaardige gerechten die je lichaam en geest op alle fronten voeden en een smaakbeleving die je bijblijft.

Dansen

Ik vind het leuk als je de dag in beweging met me afsluit. Blijf dus na de lunch gezellig dansen!

Na een gezamenlijke opening die ons voorbereidt op de dans, kun je je lichaam de ruimte geven om precies zó te bewegen als het wil, met de muziek als inspirator. We dansen op blote voeten of sokken en zonder te praten. We ronden de dans af met een closing circle, en met thee en wat lekkers praten we nog gezellig na.

Van hoe laat tot hoe laat?

De tijdsplanning

- 10.30 - 11.00 uur ontvangst met thee en lekkers
- 11.00 - 12.00 uur LEZING

- 12.00 - 12.30 uur pauze (klaarzetten lunch)

- 12.30 - 13.30 uur LUNCH

- 13.30 - 15.00 uur DANSEN
- 15.00 - 15.30 uur afsluiting met thee en lekkers

GUN JIJ JEZELF DEZE FIJNE DAG?

Gun jij jezelf deze waardevolle en inspirerende dag, dan geef je daarmee ook mij een geweldig cadeau: een dag vol verbinding!

Voor de lezing en de lunch, samen een cadeau van grote waarde voor jouw welzijn, draag je € 30,00 bij. Dat is inclusief recepten van de gerechten en alle gezelligheid. Het dansen na de lunch, plus thee en lekkers zijn mijn cadeau aan jou!

Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan en feest met mij mee!