Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

PAKKET THERAPEUTISCHE MASSAGE VOOR VROUWEN

3 x een wekelijkse therapeutische massage van 90 minuten.

Ervaar je dat je vast zit? Een gevoel van stroefheid? Lichamelijk, en misschien ook wel geestelijk? Voel je je erg vermoeid?

Massages kunnen je helpen! Ik bied twee soorten massage aan: dieptemassage met olie of yogamassage waarin ik jouw lichaam in beweging breng en stretch.

Met de massages breng ik de energie in je lichaam in beweging, meer ruimte in je lichaam en geest en een diepe ontspanning.

We kiezen het type massage dat past bij jouw behoefte of doel.

 • 100% afgestemd op jou

 • vooral lichaamswerk

 • therapie en ontspanning

 • WAT KRIJG JE?

  In dit traject van 3 sessies in 3 weken (plus kennismakingscall van tevoren) breng ik meer ruimte op die plekken in je lichaam waar blokkades zitten. Daardoor kan jouw levensenergie weer gaan stromen.

  • op jou persoonlijk afgestemde full body massage

  • 3 massages van 90 minuten

  • 2 opties: diepte (olie)- of yogamassage

  • coachgesprekje bij elke sessie

  • diepe heling door opvolgende sessies

  • verrassende elementen op maat (zoals klank, kaartlegging,...)

  Voor dit pakket van 3 therapeutische massages in 3 weken betaal je € 239,00 incl. btw.

  Ja, ik wil het massagepakket!

  “NEVER PUT OFF YOUR MASSAGE UNTIL TOMORROW IF YOU CAN GET IT TODAY.” 

  THOMAS JEFFERSON

  WAT LEVERT HET JE OP? 

  • meer ontspanning en rust

  • gevoel van ruimte in je lijf

  •  heling en persoonlijke groei

  • vermindering van je klachten

  • meer inzicht in de connectie lichaam - geest

  • meer contact met je lichaam

  Meer ruimte in je hoofd vraagt meer ruimte in je lichaam. Met massage kun je die ruimte maken door blokkades te verzachten. Dit kan gevoelig plekken raken, fysiek, mentaal én emotioneel.
  Bij het vrijkomen van energie kunnen emoties weer stromen.
  Na afloop geeft dit een -letterlijk- opgeruimd gevoel en je voelt je lichter.

  "Massages zijn behoorlijk uit mijn comfortzone. Het was voor mij dus belangrijk dat Ingrid op een rustige, opbouwende manier werkt."

  Marinka (60)


  DIT BEN JIJ

  Een massage legt veel van jezelf bloot. Letterlijk en figuurlijk, zonder woorden.

  Jij hebt het lef om dit aan te gaan. Om het ongemakkelijke aan te kijken en te voelen, los te laten. Je over te geven aan mijn handen. Te ontvangen. Ook al vind je dat allemaal best spannend. Je voelt dat je lichaam een handje hulp kan gebruiken bij dit loslaten en bent klaar voor een moeitelozer leven. Een leven waarin jouw energie weer stroomt, je klachten verminderd of weg zijn en jij steeds meer jezelf bent. 

  Ja, ik wil het massagepakket!

  CLIËNTEN AAN HET WOORD

  Lees hieronder de ervaringen van deelnemers aan mijn trajecten.

  "Ingrid stemde heel goed op me af"

  Massages zijn behoorlijk uit mijn comfortzone en ik had dus best wat lef nodig om deze toch te ontvangen. Voor mij was het heel belangrijk dat Ingrid op een rustige, opbouwende manier werkt. Ze stemde steeds heel goed op mij af. De sfeer van haar studio draagt ook bij aan een veilige setting, waarin ze me kon verrassen. Bijvoorbeeld met een kaartlegging of klanken na de massage. Ingrid gaf me precies wat ik nodig had.

  Marinka (60)

  "Het traject bracht me veel ontspanning en gaf op een subtiele manier inzichten"

  Ingrid nam echt de tijd voor me, stelde zich kwetsbaar op, was betrokken en stemde goed af. Ze bracht balans tussen actieve en ontspannende oefeningen. Mijn verwachting / overtuiging was dat oefeningen extreem moesten zijn om verandering te brengen. In de sessies van Ingrid realiseerde ik me dat juist subtiel en zacht mij veel brengen. Het traject bracht me veel ontspanning en gaf op een subtiele manier inzichten.

  Janne (32)

  "Ik ervaar nu meer rust en helderheid"

  De yogatherapie bij Ingrid heeft me weer dichterbij mezelf gebracht. Ook heb ik oude ballast kunnen loslaten. Ik ervaar nu meer rust en helderheid.

  Ik raad t iedereen aan als je ècht met jezelf aan de slag wil.

  Dankjewel Ingrid.

  Noortje (51)

  VEELGESTELDE VRAGEN OVER MASSAGE

  Wat is dieptemassage?

  De dieptemassage is een massage met olie volgens de Sweda. Het is een Tibetaanse massagetechniek en bedoeld om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren. Door de stevige, diepe massage worden zowel de Parvati (yin)- als Shiva (yang)-energieën in je lichaam in balans gebracht en bovendien worden ze met elkaar verbonden, waardoor het lichaam als geheel ook in balans komt. De massage is stevig, en natuurlijk geef jij zelf aan hoe stevig dat mag zijn. De stevigheid brengt ook de heling, tegelijkertijd is het ook de bedoeling dat de massage fijn is. Na afloop voel je meer ruimte in je lichaam, een diepe ontspanning en je voelt dat je meer energie hebt.

  Wat is yogamassage?

  De yogamassage is een massage zonder olie en met kleding aan. In deze massage beweeg ik jouw lichaam. Daardoor strekken de spieren in je hele lichaam zich, zonder dat jij daarvoor zelf iets hoeft te doen. De strekkingen gaan zover als bij jouw lichaam past. Na afloop voel je ruimte in je lichaam, je kunt je lichter en vrijer voelen en meer ontspannen.

  Waarom noem je het therapeutische massages?

  Bij therapeutische massage denk je misschien dat je veel moet praten. Dat is niet het geval. Tijdens de massage zijn we grotendeels stil. Van tevoren hebben we wel een gesprekje over je doelen en eventuele aandachtspunten waarmee ik rekening moet houden in de massage. En ook na afloop praten we nog even, bij een kop thee. Je kunt dan je ervaringen delen en vooral weer landen voordat je de deur uitgaat.
  Het therapeutische zit 'm in hoe we de massages inzetten: gericht op jouw doel. Om jouw klachten te verminderen, om je dichter bij jezelf te brengen. Doordat we drie weken achter elkaar ruimte en energie brengen in jouw lichaam, kan er op meerdere lagen veel in beweging komen: zowel in je lijf als in je geest.

  Is de massage op een massagetafel?

  De massages geef ik op een mat op de grond. Ik zit daarbij naast je op de mat en beweeg rondom jou heen bij het geven van de massages.

  Kan ik ook een losse massage boeken?

  Ik werk therapeutisch en omdat ik geloof dat noch yoga, noch coaching, noch massage een quick fix zijn (bestaat een quick fix eigenlijk wel?) bied ik massage alleen aan als pakket van 3 opvolgende weken, of als onderdeel van een 1-op-1 retreat. Zo heb jij optimaal resultaat. Volg je bij mij een coachingstraject en merken we dat massage bijdraagt aan je doelen? Dan kijken we samen hoe we het onderdeel van jouw traject kunnen maken.

  Met wat voor olie werk je?

  Bij de dieptemassage werk ik momenteel met de hydraterende droge Monoï-olie van Yves Rocher. Deze olie laat geen vet laagje achter op je huid en heeft een fijne geur. Bij de massage gebruik ik overigens weinig olie, zodat ik goed in de diepte kan werken. Mocht je bepaalde allergieën hebben, neem dan even contact met me op, dan kijken we of deze olie voor jou geschikt is en vinden we zo nodig een alternatief.

  Is de massage met of zonder kleding?

  De dieptemassage is zonder kleding. Je draagt wel je slip.

  Bij de yogamassage draag je kleding. Het is dan fijn als die kleding gemakkelijk meegeeft (stretch materiaal is ideaal) en wat aangesloten zit.

  Ik ben altijd gekleed.

  Wat moet ik meebrengen?

  Voor de dieptemassage breng je 2 grote doeken mee. Dit kunnen badlakens zijn, maar ook een hamamdoek is goed. Het is fijn als je er helemaal op past.

  Voor de yogamassage breng je 1 grote doek mee.

  HOE IK WERK

  Bij een massage ga ik opbouwend te werk. Ik laat je lichaam langzaam wennen aan de aanraking van mijn handen. Bij de dieptemassage start ik dan ook zonder olie, met alleen aanraking. De olie verwarm ik in mijn handen voor, deze komt dus opgewarmd op je huid. De rustige opbouw hanteer ik ook bij de yogamassage. Zo kun je jezelf optimaal overgeven aan de massage en heb je er zoveel mogelijk profijt van. Beide soorten massage rond ik ook weer rustig af. Afhankelijk van wat er in je is gebeurd, blijf je na afloop nog even liggen of drinken we vrijwel direct thee. Soms gebruik ik een instrument of zing ik na afloop. Of trekken we nog een kaart om jou inzicht te geven. Dit laat ik in het moment ontstaan.

  TWIJFEL JE OVER WAT BIJ JE PAST?

  Boek dan een (video)call van ongeveer 20 minuten met me in. Daarin bespreken we je vraag en kijken we of er binnen mijn aanbod iets is wat jou bij jou daarbij kan helpen.

  Fijn, ik wil graag even met je bellen!

  IK HELP JE ENERGIE STROMEN

  Ik geloof erin dat we met yoga en adem veel in het lichaam in beweging kunnen brengen en daarmee ook in andere lagen in onszelf. En ik geloof ook dat soms andere dingen nodig zijn. Bijvoorbeeld om een hardnekkig patroon te doorbreken of vastzittende spieren te verzachten en losser te maken. Dat bevordert het kunnen doorstromen van de energie. Daarom bied ik ook massage aan als ondersteuning van jouw innerlijk werk. Ook hier werk ik dus niet alleen op het niveau van een klacht, maar op een energetische laag die daaronder zit.

  Lees meer over mij
  Ik weet genoeg, ik ga voor de massages

  MIJN AANBOD

  Massage kan ook onderdeel zijn van de rest van mijn aanbod. Ben je daar nieuwsgierig naar? Klik dan hieronder verder.

  THERAPEUTISCHE MASSAGE

  3 x een wekelijkse therapeutische massage van 90 minuten.

   

  Een dieptemassage met olie of yogamassage, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Ik breng je energie weer in beweging en je krijgt meer ruimte in je lichaam en geest.


  € 239,00/ 3 sessies

  

 • 100% afgestemd op jou

 • vooral lichaamswerk

 • therapie en ontspanning

 • Meer info

  1 OP 1 SOULRETREAT

  4,5 uur volledige aandacht voor jou!


  Een dag vol pure verwennerij en ontspanning. Je komt weer thuis bij jezelf en na afloop voel je je opgeladen, je ervaart rust en gaat met nieuwe inzichten weer naar huis.


  € 375,00/ 4,5 uur

  

 • 100% afgestemd op jou

 • combinatie coaching en lichaamswerk

 • inzicht en ontspanning

 • Meer info

  1 OP 1 COACHING

  3 maanden op weg naar jouw mooiste zelf!

   

  Een persoonlijk traject van 3 maanden. Door de intensieve, doelgerichte en persoonlijke benadering zet je mooie stappen op weg naar meer jezelf zijn.


  vanaf € 999,00/ 3 maanden

  

 • 100% afgestemd op jou

 • coaching door lichaamswerk

 • inzicht, therapie, ontspanning

 • Meer info