Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

IK HELP JOU DE REGIE OVER JE LEVEN TERUG TE PAKKEN

Hoi! Mijn naam is Ingrid, en ik help vrouwen die meer rust willen vinden en dichterbij zichzelf willen komen. Ik geloof dat lichaam, geest en ziel met elkaar zijn verbonden en dat je lichamelijke klachten krijgt als deze verbinding verstoord is. Met onder andere beweging, adem en massage zorg ik dat je energie weer gaat stromen, dat je klachten verminderen of verdwijnen en dat jij je meer jezelf voelt.

Dit kan ik voor je betekenen

Ik geloof dat je leven zo moeiteloos en klachtenvrij mogelijk mag zijn.


JE VOELT DAT JE JEZELF EEN BEETJE KWIJT BENT...

Al een hele tijd doe je je best om je grenzen te bewaken, je balans te vinden en te ontspannen, maar je blijft je wat verloren voelen. Je loopt ook tegen allerlei klachten aan, zoals

 • je voelt je moe

 • je hebt last van je rug

 • je slaapt slecht

 • je stoelgang loopt niet lekker

 • je voelt je vaak tekort schieten

 • je hebt regelmatig hoofdpijn

Al met al voelt je leven moeizaam en daar ben je eigenlijk wel klaar mee. Je hebt al zóveel geprobeerd en inmiddels weet je het diep van binnen wel: je gaat de oplossing nooit buiten jou vinden.

Je weet ook dat je klachten het gevolg zijn van iets anders, maar: wat is dat dan? Je voelt ook dat jij de enige bent die iets kan veranderen, maar je bent jezelf kwijt, dus: hoe pak je dat dan aan?

Ik zie jou. Ja jou, mooie vrouw, met al je potentie. Ik zie je worsteling. Ik zie hoe je lichaam laat zien waar je levensenergie blokkeert. Ik voel en zie hoe je die energie weer kan laten stromen, zodat jij kunt zijn wie jij ten diepste bent. Jouw volledige, mooie en ‘hele’ zelf. Ik help jou met onder andere yoga, adem, meditatie en massage. Elke sessie is anders en elk traject is uniek, want mijn intuïtie vertelt mij wat jij nodig hebt en dat ontvang je dan ook.

Ik snap dat je het spannend vindt om het proces op weg naar jezelf aan te gaan. Daarom ben ik graag je gids, inspirator en begeleider, je liefdevolle spiegel én je supporter. Ik ondersteun je op verschillende manieren op jouw pad terug naar jezelf, naar meer rust en moeiteloosheid, en een leven met minder of geen klachten.

"IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN, DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN"

PIPPI LANGKOUS

ZO KUN JE MET MIJ WERKEN

Als je al tot hier bent gekomen met lezen, dan is dat niet voor niets. Blijkbaar ben je eraan toe een stap te zetten en voel je een klik met mij en met wat ik doe. Er zijn verschillende manieren waarop je met mij kunt werken.

THERAPEUTISCHE MASSAGE

3 x een wekelijkse therapeutische massage van 90 minuten.

 

Een dieptemassage met olie of yogamassage, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Ik breng je energie weer in beweging en je krijgt meer ruimte in je lichaam en geest.


€ 239,00/ 3 sessies • 100% afgestemd op jou

 • 90% lichaamswerk

 • 10% coaching

 • therapie en ontspanning

 • Meer info

  1 OP 1 SOULRETREAT

  4,5 uur volledige aandacht voor jou!


  Een dag vol pure verwennerij en ontspanning. Je komt weer thuis bij jezelf en na afloop voel je je opgeladen, je ervaart rust en gaat met nieuwe inzichten weer naar huis.


  € 375,00/ 4,5 uur

  

 • 100% afgestemd op jou

 • 80% lichaamswerk

 • 20% coaching

 • inzicht en ontspanning

 • Meer info

  1 OP 1 COACHING

  3 maanden op weg naar jouw mooiste zelf!

   

  Een persoonlijk traject van 3 maanden. Door de intensieve, doelgerichte en persoonlijke benadering zet je mooie stappen op weg naar meer jezelf zijn.


  vanaf € 999,00/ 3 maanden

  

 • 100% afgestemd op jou

 • 70% lichaamswerk

 • 30% coaching

 • inzicht, therapie, ontspanning

 • Meer info

  DIT BEN JIJ

  Je durft het aan om je open en kwetsbaar op te stellen, ook al vind je dat best spannend. Je hebt het lef om het ongemakkelijke aan te gaan. Want je weet: om vrij te worden van wat je níet bent, heb je aan te kijken wat je energie nu blokkeert.

  Jij bent er klaar voor.

  Jij durft écht stappen te zetten in je ont-wikkeling.
  Je bent klaar voor een moeitelozer leven waarin jouw energie weer stroomt, je klachten verminderd of weg zijn en vooral: waarin jij steeds meer jezelf bent.

  Ja, ik wil met jou aan de slag!

  CLIËNTEN AAN HET WOORD

  Lees hieronder de ervaringen van deelnemers aan mijn trajecten.

  "Ingrid stemde heel goed op me af"

  Massages zijn behoorlijk uit mijn comfortzone en ik had dus best wat lef nodig om deze toch te ontvangen. Voor mij was het heel belangrijk dat Ingrid op een rustige, opbouwende manier werkt. Ze stemde steeds heel goed op mij af. De sfeer van haar studio draagt ook bij aan een veilige setting, waarin ze me kon verrassen. Bijvoorbeeld met een kaartlegging of klanken na de massage. Ingrid gaf me precies wat ik nodig had.

  Marinka Godding (60)


  "Het traject bracht me veel ontspanning en gaf op een subtiele manier inzichten"

  Ingrid nam echt de tijd voor me, stelde zich kwetsbaar op, was betrokken en stemde goed af. Ze bracht balans tussen actieve en ontspannende oefeningen. Mijn verwachting / overtuiging was dat oefeningen extreem moesten zijn om verandering te brengen. In de sessies van Ingrid realiseerde ik me dat juist subtiel en zacht mij veel brengen. Het traject bracht me veel ontspanning en gaf op een subtiele manier inzichten.

  Janne (32)


  "Ik ervaar nu meer rust en helderheid"

  De yogatherapie bij Ingrid heeft me weer dichterbij mezelf gebracht. Ook heb ik oude ballast kunnen loslaten. Ik ervaar nu meer rust en helderheid.

  Ik raad t iedereen aan als je ècht met jezelf aan de slag wil.

  Dankjewel Ingrid.

  Noortje (51)

  IK LEER JOU DE TAAL VAN JE LICHAAM KENNEN EN ERNAAR TE LUISTEREN

  Ik geloof dat je leven zo moeiteloos en klachtenvrij mogelijk mag zijn.


  Je klachten, de symptomen die je lichaam laat zien: ze hebben iets te vertellen. Er is iets aan vooraf gegaan waarop je lichaam heeft gereageerd om te overleven. Ik geloof in de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Daarom werk ik niet alleen op het niveau van je klacht, maar gaan we ook aan de slag met een diepere laag van jezelf.


  Je lichaam is daarbij onze ingang. Ik help je de taal van je lichaam weer te kennen en ernaar te luisteren. Met yoga, adem, massage, ontspanning, meditatie, coaching en nog veel meer begeleid ik jou op jouw weg naar een zo moeiteloos mogelijk leven.


  Een leven waarin jouw energie weer stroomt en je klachten verminderd of verdwenen zijn. Een leven waarin jij steeds meer jezelf bent.

  Meer over mij

  DIT IS NIET VOOR JOU ALS JE

  • verrassingen niks vindt

  • liever niet stilstaat bij jezelf

  • denkt dat coaching een quick fix is

  • gelooft dat de oplossing van jouw probleem buiten jou te vinden is

  • jouw gevoelens en gedachten graag voor jezelf houdt