Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

1-OP-1 SOULRETREAT VOOR JOU, LIEVE VROUW

4,5 uur volledige aandacht voor jou!

Een dag vol pure verwennerij en ontspanning op locatie in Eindhoven. Je maakt dieper contact met je lichaam en met je ziel, voelt je na afloop opgeladen en kalmer en gaat met nieuwe inzichten weer naar huis.

 • 100% afgestemd op jou

 • combinatie van lichaamswerk en coaching

 • inzicht en ontspanning

 • Ik wil dit en ga het meteen inplannen!

  WAT KRIJG JE?

  Voorafgaand aan het retreat hebben we een online kennismakingscall van 20 minuten. Daarin bespreken we je intentie en je wensen. Tijdens het soulretreat in (en om) mijn studio krijg je vervolgens 4,5 uur mijn onverdeelde aandacht.
  Ik maak een programma, speciaal op maat voor jou. Daarin zit in ieder geval, afgestemd op jouw behoefte:

  • (wandel)coaching

  • kaartlegging

  • yoga en ademoefeningen

   • restorative yoga - yoga nidra - meditatie

   • lichte vegetarische/veganistische lunch

   • water, kruidenthee met lekkers

  Uit de volgende twee kun je bovendien 1 optie kiezen:

 • therapeutische massage of

 •  plantmedicijn (cacao / rapeh / microdosering truffel) met meditatie

 • Je kunt in onze call aangeven welke van deze twee je graag wilt ontvangen. Ik werk intuïtief en stem me voor en tijdens jouw soulretreat af op jou, zodat ik jou kan geven wat je nodig hebt. Van tevoren weten we daardoor niet precies hoe het retreat verloopt. Je hebt dan ook een beetje lef en houdt ervan om verrast te worden, in het vertrouwen dat je ontvangt wat je nodig hebt.

  Voor het 1-op-1-soulretreat van 4,5 uur, inclusief call vooraf, thee, versnaperingen en lunch tijdens het retreat en een audio-opname van de meditatie of yoga nidra voor thuis betaal je € 375,00 incl. btw.

  Introductieaanbod voor de eerste twee deelneemsters!

  Omdat ik zo blij ben met dit nieuwe onderdeel van mijn aanbod, laat ik graag twee vrouwen ermee kennismaken tegen een gereduceerd tarief. Check snel de button hieronder om dit aanbod te zien en direct te boeken!

  Ik wil zo'n dagje voor mezelf. En ik maak graag gebruik van de aanbieding!

  “NOWHERE CAN MAN FIND A QUIETER OR MORE UNTROUBLED RETREAT THAN IN HIS OWN SOUL.” 

  MARCUS AURELIUS

  WAT LEVERT HET JE OP? 

  • meer ontspanning en rust

  • diepere verbinding met je ziel

  •  heling en persoonlijke groei

  • nieuwe inzichten en ervaringen

  • opgeladen gevoel

  • meer contact met je lichaam

  Een soulretreat werkt na de sessie door. Naast de inzichten die je opdoet tijdens het retreat vallen vaak ook in de periode erna nog kwartjes. Door de audio-opname van de meditatie of yoga nidra die je van me krijgt, kun je het gevoel van het retreat ook thuis steeds weer oproepen en de verbinding met je ziel verdiepen.

  AANDACHT VOOR JOU

  Ik geloof erin dat we in onze snelle maatschappij wat meer mogen stilstaan. Meer aandacht mogen geven aan wat we voelen. Stil mogen staan bij wat ons nou écht gelukkig maakt.

  Daarom heb ik dit soulretreat aan mijn aanbod toegevoegd. Omdat je soms even een echte time-out wilt en je misschien wat meer tijd nodig hebt om te kunnen stilvallen in jezelf.

  De onderdelen van het retreat helpen jou daarbij en ook ik doe dat. Met alles wat ik ben, met mijn kennis en ervaring én mijn intuïtie begeleid ik je tijdens het retreat, op jouw reis naar binnen. Met de aandacht die je verdient.

  Meer weten over mij?

  DIT IS VOOR JOU ALS:

  * Je jezelf een dagje me-time gunt, omdat je voelt dat je het waard bent.
  *Als je voelt dat je je wilt verbinden met een diepere laag van jezelf.
  * Als je het lef hebt om het ongemakkelijke aan te kijken en te voelen, te delen, los te laten en je over te geven aan wat ik jou bied. Ook al vind je dat allemaal best spannend, want dat is helemaal oké.

  Als je verlangt naar een meer moeiteloos leven waarin jouw energie stroomt en jij steeds meer jezelf bent, gun jezelf dan deze fijne dag helemaal voor jou alleen.

  Ja, ik gun mezelf een dag me-time! Ik bel je graag om af te stemmen.

  Elke sessie bij Ingrid bracht me weer dichterbij mezelf. Ook kon ik oude ballast loslaten.

  Noortje (51)


  CLIËNTEN AAN HET WOORD

  Lees hieronder de ervaringen van vrouwen die al met mij werkten.

  "Ingrid stemde heel goed op me af

  Massages zijn behoorlijk uit mijn comfortzone en ik had dus best wat lef nodig om deze toch te ontvangen. Voor mij was het heel belangrijk dat Ingrid op een rustige, opbouwende manier werkt. Ze stemde steeds heel goed op mij af. De sfeer van haar studio draagt ook bij aan een veilige setting, waarin ze me kon verrassen. Bijvoorbeeld met een kaartlegging of klanken na de massage. Ingrid gaf me precies wat ik nodig had.

  Marinka (60)

  "Het traject bracht me veel ontspanning en gaf op een subtiele manier inzichten"

  Ingrid nam echt de tijd voor me, was betrokken en stemde goed af. Ze bracht balans tussen actieve en ontspannende oefeningen. Mijn verwachting / overtuiging was dat oefeningen extreem moesten zijn om verandering te brengen. In de sessies van Ingrid realiseerde ik me dat juist subtiel en zacht mij veel brengen. Het traject bracht me veel ontspanning en gaf op een subtiele manier inzichten.

  Janne (32)

  "Ik ervaar nu meer rust en helderheid"


  De yogatherapie bij Ingrid heeft me weer dichterbij mezelf gebracht. Ook heb ik oude ballast kunnen loslaten. Ik ervaar nu meer rust en helderheid.

  Ik raad t iedereen aan als je ècht met jezelf aan de slag wil.

  Dankjewel Ingrid.

  Noortje (51)

  Introductieaanbod voor de snelle beslissers!

  Omdat ik zo blij ben met dit nieuwe onderdeel van mijn aanbod, laat ik graag twee vrouwen ermee kennismaken tegen een gereduceerd tarief. Check snel de button hieronder om dit aanbod te zien en direct te boeken!

  Ik wil zo'n dagje voor mezelf. En ik maak graag gebruik van de aanbieding!

  VEELGESTELDE VRAGEN SOULRETREAT

  Ik vind 4,5 uur lang. Kan het ook korter?

  De 1-op-1 soulretreat is bedoeld om écht tot jezelf te komen. Het is belangrijk om daarvoor de tijd te nemen. Stap voor stap kun je steeds meer zakken in jezelf en ontvang je inzichten over jezelf. Door van grof naar fijn te werken (van het lichaam naar je ziel) gebeurt dit 'vanzelf', als je het de tijd geeft. Bovendien is het ook een retreat: je mag genieten van de weg. Van het lekkers dat ik voor je maak, van de ervaringen die je opdoet, van de ontspanning die over je komt. De tijd zal voorbij vliegen. 

  Waar is de soulretreat?

  Het grootste deel van de 1-op-1 soulretreat vindt plaats in mijn studio. De coaching kan ook buiten. Wandelend praat het vaak nét even gemakkelijker. Alles is afgestemd op jou en jouw doelen. Ik laat mijn intuïtie spreken om de juiste vorm te kiezen.

  Met wat voor olie werk je bij de massage?

  Bij de dieptemassage werk ik momenteel met de hydraterende droge Monoï-olie van Yves Rocher. Deze olie laat geen vet laagje achter op je huid en heeft een fijne geur. Bij de massage gebruik ik overigens weinig olie, zodat ik goed in de diepte kan werken. Mocht je bepaalde allergieën hebben, neem dan even contact met me op, dan kijken we of deze olie voor jou geschikt is en vinden we zo nodig een alternatief.

  Is de massage met of zonder kleding?

  De dieptemassage is zonder kleding. Je draagt wel je slip.

  Bij de yogamassage draag je kleding. Het is dan fijn als die kleding gemakkelijk meegeeft (stretch materiaal is ideaal) en wat aangesloten zit.

  Ik ben altijd gekleed.

  Meer informatie over de massages vind je op de pagina over het massagetraject. Scroll even naar beneden, dan vind je de button naar meer info.

  Wat moet ik meebrengen?

  De dieptemassage is zonder kleding. Je draagt wel je slip.

  Bij de yogamassage draag je kleding. Het is dan fijn als die kleding gemakkelijk meegeeft (stretch materiaal is ideaal) en wat aangesloten zit.

  Ik ben altijd gekleed.

  Meer informatie over de massages vind je op de pagina over het massagetraject. Scroll even naar beneden, dan vind je de button naar meer info.

  Wat zijn plantmedicijnen?

  Plantmedicijnen kunnen je geweldig helpen bij het openen van je hart, persoonlijke en spirituele ontwikkeling en om dichter bij jezelf te komen. Ze zeggen wel dat plantmedicijnen een spirit hebben met een grote wijsheid, die je geeft wat jij in dat moment nodig hebt. Ze kunnen je een spiegel voorhouden, blokkades kunnen naar de oppervlakte komen en je kunt ervaren wie je echt bent. Er zijn verschillende plantmedicijnen. In mijn praktijk gebruik ik ceremoniële cacao, rapeh (spreek uit: hapee) en microdosering truffels. Over het algemeen gebruik je die overigens niet allemaal tegelijk. Vaak is een combinatie van ceremoniële cacao met ofwel rapeh ofwel microdosering truffels fijn.


  Ceremoniële cacao is een ultieme hartopener en verbindt je met je intuïtie. Het is een drank van ruwe cacao, die veel bitterder smaakt dan chocolademelk. Ik voeg er soms nog wat kruiden aan toe en wat zoet, zodat het wat zachter is om te drinken. De cacao werkt meditatief, geeft je een wat euforisch gevoel en je creativiteit wordt versterkt. Wanneer je je intentie plaatst op wat je wilt transformeren dan draagt de cacao hieraan bij doordat het je verbindt met je hartcentrum. 


  Bij gebruik van anti-depressiva, hartklachten, tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij bloeddrukproblemen is cacao af te raden. Hoewel het maar 1/10 van de hoeveelheid cafeïne bevat van koffie, kan het de hartslag verhogen en de theomobrine in de cacao verlaagt de bloeddruk.


  Rapeh werkt aardend en verbindend. Het opent je 3e oog en ontkalkt de pijnappelklier. Het helpt bij het openen en reinigen van de chakra's, speciaal het hartchakra. Ook werkt het slijmoplossend en reinigt het de sinussen. Je komt direct in het hier en nu. De mind wordt stil, je ervaart rust, ontspanning en je focus neemt toe. Daarom wordt het vaak gebruikt als voorbereiding op ceremonies of meditaties. Het neemt blokkades weg en beschermt. Rapeh is een poeder, de as van tabak, aangevuld met andere krachtige kruiden. Dit poeder blaas ik je neus in met een pijpje. Dit geeft een tintelende ervaring in je hoofd, die trekt snel weg. Je kunt je even misselijk voelen, vooral wanneer er veel toxines zijn, die rapeh reinigt. Ook dit trekt snel weg. Ik heb enkele soorten rapeh en kies samen met jou welke passend is voor jou. De werking van rapeh is positief, gaat over ontvangen en duurt over het algemeen kort (5 tot 10 minuten).


  Microdosering truffels betekent het innemen van een minimale dosis (een zogenaamde 'microdosering') magic truffels. Van een microdosering ga je niet trippen, zelfs niet een klein beetje. De effecten die wél kunnen optreden zijn: meer energie, helderder denken, groter probleemoplossend vermogen, meer creativiteit, beter concentratievermogen, een positieve stemming, meer emotionele connectie met de mensen om je heen, je kunt je bewuster zijn van jezelf en van je omgeving en meer in het 'nu', in het huidige moment aanwezig zijn.


  Ben je bekend met angstklachten of paranoia? Dan is microdosering niet aan te raden omdat deze klachten kunnen toenemen.

  Wanneer je een bipolaire stoornis hebt, dan is het niet aan te raden microdosering te nemen tijdens de manische fase. In de depressieve fase kun je er wel baat bij hebben.

  Ook bij zwangerschap en borstvoeding wordt microdosering afgeraden, net als wanneer je lithiumcarbonaat (lithium) of Tramadol gebruikt of psychosegevoelig bent. 

  TWIJFEL JE OF HET BIJ JE PAST?

  Boek dan een (video)call van ongeveer 20 minuten met me in. Daarin bespreken we je vraag en kijken we of en hoe ik jou kan helpen.

  Fijn, ik wil graag even met je bellen!

  MIJN VERDERE AANBOD

  Twijfel je nog of dit het best bij je past? Hieronder vind je een overzicht van al mijn aanbod. Klik gerust eens verder.

  THERAPEUTISCHE MASSAGE

  3 x een wekelijkse therapeutische massage van 90 minuten.

   

  Een dieptemassage met olie of yogamassage, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Ik breng je energie weer in beweging en je krijgt meer ruimte in je lichaam en geest.


  € 239,00/ 3 sessies

  

 • 100% afgestemd op jou

 • vooral lichaamswerk

 • therapie en ontspanning

 • Meer info

  1 OP 1 SOULRETREAT

  4,5 uur volledige aandacht voor jou!


  Een dag vol pure verwennerij en ontspanning. Je komt weer thuis bij jezelf en na afloop voel je je opgeladen, je ervaart rust en gaat met nieuwe inzichten weer naar huis.


  € 375,00/ 4,5 uur

  

 • 100% afgestemd op jou

 • combinatie coaching en lichaamswerk

 • inzicht en ontspanning

 • Meer info

  1 OP 1 COACHING

  3 maanden op weg naar jouw mooiste zelf!

   

  Een persoonlijk traject van 3 maanden. Door de intensieve, doelgerichte en persoonlijke benadering zet je mooie stappen op weg naar meer jezelf zijn.


  vanaf € 999,00/ 3 maanden

  

 • 100% afgestemd op jou

 • coaching door lichaamswerk

 • inzicht, therapie, ontspanning

 • Meer info