Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

IK BOUWDE HET HELE ONLINE DEEL VAN MIJN BEDRIJF IN GROOVE.CM

Mijn eerste zakelijke website was gebouwd in WordPress. Die functioneerde naar volle tevredenheid. Tot ik via mijn webcoach Monique Delissen Groove.cm ontdekte. Groove is een alles-in-één platform voor je online business.

Monique volgde Groove al vanaf een heel vroege fase. En ze zag al snel heel veel potentie in het platform. En omdat ze ook mogelijkheden zag voor mij (en omdat ze weet dat ik wel houd van het verder ontwikkelen van mijzelf én mijn bedrijf) tipte ze mij op enig moment. Want Groove biedt nú al waanzinnig veel mogelijkheden én blijft volop in ontwikkeling.

Ze wist me te overtuigen (wat overigens weinig moeite kostte, de inhoud was zó sterk) en ik stapte in.

Inmiddels is mijn bedrijf een aantal stappen verder (ze had dat dus goed gezien) en ik heb al meerdere websites gemaakt, waarvan er nu nog 1 online is, én 2 leeromgevingen ingericht. Dit kan trouwens onbeperkt. Voor de websites heb je alleen url's nodig, maar je hosting zit bij Groove. Alles gaat heel gemakkelijk en wat extra fijn is: zonder extra kosten.

Als jij dit ook wilt bekijken, probeer Groove dan gratis uit via de button hieronder. 

Ik wil een gratis Groove-account

WAT TROK MIJ OVER DE STREEP?

 • Groove.cm biedt alles in 1: je bouwt er je website(s) en leeromgeving(en) mee, blogsites, online shops, webinars, vragenlijsten, video's, mailings, funnels en meer. En er komt nog meer aan.

 • Je kunt meerdere websites en leeromgevingen maken, zonder extra kosten.

 • Je beheert alles vanuit 1 portaal.

 • Elementen van verschillende websites en lessen van verschillende cursussen kun je hergebruiken op andere websites en in andere cursussen.

 • Hosting van je sites is gratis, dit gebeurt nl. bij Groove. Je hebt alleen een url nodig om je site te kunnen lanceren.

  Hosting van je sites is gratis, dit gebeurt nl. bij Groove. Je hebt alleen een url nodig om je site te kunnen lanceren.

 • Er vallen veel jaarlijkse kosten weg. Zie het aparte blok hierover op deze pagina.

 • Groove.cm heeft maandabonnementen en soms ook een aanbod voor een life time deal! Je blijft daarover vanzelf op de hoogte als je instapt met een gratis account.

  Zo kun je het werken met Groove gaan ervaren en dan pas besluiten of het bij je past en een betaald account nodig is voor jouw behoeften.

  Ik wil een gratis Groove-account

  DE KOSTEN

  Er zijn nog heel veel meer voordelen te bedenken. Een punt datvoor mij ook een belangrijke rol speelde: de kosten.

  Allereerst kun je gratis starten. En daarna had ik het geluk om te kunnen instappen met het lifetime aanbod. Voor een eenmalig bedrag maak ik nu levenslang gebruik van dit geweldige alles-in-1 online platform, inclusief alle toekomstige ontwikkelingen.

  In dit eerste jaar maakte ik door de aanschaf van Groove een kleine € 500,00 extra kosten, maar vanaf 2023 kan ik alle kosten van deze services wegstrepen. Dat scheelt in mijn geval zo'n € 1.500 per jaar (prijspeil 2022). Elk jaar weer. Én in Groove komen er alleen maar mogelijkheden bij!

  Voor mij vervallen de volgende jaarlijkse/maandelijkse uitgaven:

 • account videoplatform (ik had Vimeo)

 • account direct mail (ik had MailBlue)

 • hosting website(s)

 • onderhoud website(s)

 • platform voor online leeromgeving (ik had Huddle)

 • online betaalomgeving (ik had Plug&Pay)

 • ZIJN ER DAN HELEMAAL GEEN NADELEN?

  Ik ben heel erg tevreden over Groove als compleet all-in-1 platform. Er is maar 1 minpuntje dat ik kan noemen.

  En dat is dat bij de betaalmethodes in de webshop Mollie wel is geïntegreerd, maar dat je (nog) niet voor iDeal kunt kiezen. Wel voor creditcard en Paypal.

  Omdat ik op dit moment voor mijn bedrijf toch graag iDeal wil gebruiken, heb ik hiervoor een workaround gekozen. Mijn online betaalomgeving is om deze reden momenteel via een Wordpress-pagina (met een eigen url) ingericht. Ik heb het geluk dat ik hiervoor geen extra kosten hoef te maken. Het vraagt alleen wat handmatige acties, doordat er geen rechtstreekse koppeling is met bijvoorbeeld mijn mailinglijsten in Groove en mijn online leeromgeving. Ik voeg cliënten en cursisten daarom grotendeels handmatig toe aan de juiste lijsten en leeromgevingen en gedeeltelijk laat ik Zapier dit voor mij doen.

  Voor mij is dat écht de enige 'hobbel' op de Groove-weg!

  PROBEER GROOVE.CM GRATIS!

  Je kunt direct starten!

  Maak je gratis account aan, ga aan de slag en ervaar of Groove.cm iets voor je is.

  Ik wil een gratis Groove-account

  WANNEER IS DIT NIETS VOOR JOU?

 • Als je er niet tegen kunt dat dingen regelmatig veranderen (lees: verbeteren)

 • Als je liever elk jaar weer geld uitgeeft aan een hele lijst van software

 • Als je er niet tegen kunt dat je af en toe tegen bugs aanloopt (die overigens doorgaans door de snelle servicedesk vlot worden opgelost)

 • Als je niet door de Amerikaanse manier van presenteren -in mails die je als ontvangt wanneer je een account hebt- heen kunt kijken (op je eigen websites en in het gebruik merk je daar niets van, check mijn website maar!)

 • GELDEN DEZE PUNTEN NIET VOOR JOU? STAP DAN NU IN MET EEN GRATIS ACCOUNT EN GA HET GEWOON ZELF ERVAREN.

  Ik wil een gratis Groove-account