MUST READ ONTWIKKELING COACHING EMBODIMENT YOGA-THERAPIE MASSAGE emoties

Jouw energie losschieten

"Sinds ik bij jou kom is er iets veranderd in mij en mijn leven." Uitspraken als deze hoor ik regelmatig in mijn praktijk. Ik nam ze meestal niet echt serieus, althans in de zin dat het door mij zou komen dat er bij de ander iets verandert. Inmiddels weet ik dat dit wel zo is.


Als je mij al langer volgt, dan herinner je je misschien nog dat ik eind vorig jaar een tekening van mij heb laten maken. Velen van jullie wilden daar graag eens meer over weten. Tot nu toe kwam dit er niet van. Ook omdat ik er zelf nog niet goed de vinger op kon leggen wat de tekening en het verhaal erbij mij nu écht te zeggen hadden.


Tot nu! Nu is het zover. Want nu begrijp ik die uitspraken! Ik deel dan ook de tekening met je, samen met een aantal inzichten die ik opdeed.


Kleuren en vorm

Jolanda legde mij vast in de kleuren roze, zilver, wit en groen. Een verbinding van mijn zielsenergie (onderin) met het universum (bovenin). De knop die je onderin ziet, laat zien dat ik mensen meeneem in hun oorsprong, ze wakker maak en weer kan laten voelen 'oh ja, zo was ik vroeger'.

Ze zag dat ik heel erg op mijn pad ben en dat mijn ziel heel enthousiast is om hier te zijn en de wereld mooier te maken. Dat ik anderen hoop geef en een helpende hand reik, als het ware de juiste deur aanwijs. Ze zag mij met energie werken, zaaien en iets achterlaten.


Vastzittende energie losschieten

Zit er iets in jou vast, dan heb je soms een heel hoge energie nodig om iets dat los te 'schieten' en ik heb een energie die dat brengt. En dat is waardoor mensen dus zeggen "hee, mijn hoofdpijn is ineens weg". "Ik voel me ineens opgelucht". Ik los dingen op die niet altijd aan te wijzen zijn en daarvoor zijn niet perse veel woorden nodig. Ik werk veel met het lichaam, waarin bv emoties zijn vast komen te zitten. Ik heb helende energie bij me en 'lees' mensen vanzelf. Op allerlei manieren neem ik je mee terug naar je lichaam, je hart en je innerlijke veiligheid. Zodat jij je weer kunt verbinden met wie je ten diepste bent.


Begrijpelijke taal

Wat ze ook zag is dat ik een taal heb ontwikkeld die ook anderen kunnen horen, begrijpen. Doordat ik in allerlei werkvelden heb gewerkt, kan ik met allerlei mensen werken. Ik begrijp 'de wereld' en zit niet in een 'spirituele bubbel'. En hoe meer ik écht mezelf ben, hoe meer anderen zeggen 'het is zo fijn om bij jou te zijn'.


Het was echt ongelofelijk, deze reading. Jolanda vertelde mij dit allemaal zonder vooraf iets van mij te weten! Ze vertelde trouwens nog veel meer, maar dat is minder relevant voor jou en deze blogpost.


Ik breng iets bij jou in beweging

Nu ik een aantal maanden verder ben, ervaar ik steeds meer hoe ontzettend goed de reading klopt. Ik kan de puzzelstukjes plaatsen en de betekenis steeds dieper voelen. En ik ervaar mijn kwaliteiten elke dag weer een stukje meer in mijn praktijk, in mijn werk met jou. Want ik werk steeds meer vanuit wie en met wat ik écht ben, vanuit een heel diepe zielslaag. Waardoor ik dus inderdaad op energetisch niveau iets bij jou in beweging breng en jij zegt: "Sinds ik bij jou kom, is er iets veranderd in mijn leven'".


Heb jij een thema in jou waarmee je nu écht aan de slag wilt? En resoneren mijn woorden met jou? Stuur me dan gerust een mailtje. Dan kunnen we (vrijblijvend) eens praten over jouw vraag en kijken of en hoe ik je kan ondersteunen in jouw proces.


Ook een tekening?

Ben je nieuwsgierig? En wil jij ook zo'n tekening? Check dan zeker even de website van Jolanda van Melis www.vivofonto.nl.