Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

WIL JIJ ONTSPANNEN IN WIE JE ECHT BENT?

Je hebt ontdekt dat je een groot deel van je leven niet echt je eigen leven leefde. Het voelt misschien wel als op de automatische piloot leven, dingen doen zoals 'het hoort'. Daar ben je nu wel klaar mee. Je wilt leven volgens wie je écht bent.

Alleen, na zoveel jaren 'niet jezelf zijn' merk je hoe lastig het is om dat nu wél jezelf te zijn. Want, wie is dat eigenlijk? Wat zijn jouw eigen ideeën, normen en waarden? Wat is voor jou belangrijk? Ook ík heb ervaren hoe lastig het kan zijn om jezelf terug te vinden en van daaruit te leven zoals jij écht bent.

Mijn naam is Ingrid, en ik ben er voor jou als jij (weer) op een ontspannen manier wilt leven vanuit wie je écht bent. Vanuit mijn eigen doorleefde ervaring inspireer je graag op jouw weg naar een leven vanuit wie je echt bent.

Als jouw energie weer stroomt, kan ook jouw leven weer stromen!

Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor holistische en lichaamsgerichte coaching, therapie, yoga, massage en reiki. 

Je kunt bij mij terecht voor yoga groepslessen en voor 1 op1-begeleiding via coaching, massage en/of reiki.

Klinkt goed. Wat is je aanbod precies?

KEN JE DAT GEVOEL?
DAT JE ZOEKT NAAR JE EIGEN CENTRUM?

Al een hele tijd doe je je best om je grenzen te bewaken, je balans te vinden en te ontspannen. Toch blijf je je wat verloren voelen. Je loopt ook tegen allerlei dingen aan, zoals

 • je hebt last van je rug

 • je voelt je moe en/of slaapt slecht

 • mensen blijven over je grenzen gaan

 • je voelt je vaak tekortschieten

 • je hebt regelmatig hoofdpijn

Al met al voelt je leven best vaak moeizaam en daar ben je eigenlijk wel klaar mee.Je wilt ontspannen in wie je bent. Zonder al die stemmetjes die je vertellen dat dit niet zou mogen.

Je hebt al zóveel geprobeerd en diep van binnen weet je dat je de oplossing nooit buiten jou vindt. En dat jij de enige bent die iets kan veranderen. Maar... hoe pak je dat nou aan?

Lieve jij, ik zie jou, met al je potentie. Ik zie je worsteling. Ik zie hoe de levensenergie in je lichaam geblokkeerd is. En ik help jou die energie weer te laten stromen. Daarvoor gebruik ik coaching, oefeningen uit de yoga, massage en reiki, en: alles wat in mij is. Dat klinkt wat vaag, maar lees dit blog maar eens. Dat maakt misschien een beetje duidelijk wat ik bedoel.

Het kan best spannend voelen om die weg naar jezelf te gaan lopen. Dat snap ik en daarom blijf jij altijd zelf aan het stuur, jij bepaalt hoe snel en diep jij op dit moment wilt gaan. Maar, je hoeft het ook niet alleen te doen en ik heb verschillende opties voor je:

Ga zelfstandig op pad

Kies voor groepslessen (Reconnect hatha yoga, Krachtig in balans hatha yoga, Restorative yoga of een van de regelmatige Specials).

Ga op pad met mij naast je

Kies voor een 1 op 1-traject met mij. Daarbij zet ik op maat in wat jij nodig hebt (holistische en lichaamsgerichte coaching, yoga, massage en reiki).


Welk pad je ook kiest, ik ben graag je gids, inspirator en begeleider, je liefdevolle spiegel én je supporter. Zo ondersteun ik je op jouw pad terug naar jezelf, naar een leven waarin je voelt dat je weer echt leeft, ontspannen in wie je echt bent!

Ik ontvang je graag in mijn praktijk, dichtbij het centrum Eindhoven.

"Jij mag ontspannen in wie je werkelijk bent."

Ingrid de Graaff

ZO KUN JE MET MIJ WERKEN

Ben je eraan toe een stap te zetten met jezelf?
En overweeg je dat met mij te doen? Dat kan! Ik heb verschillende manieren voor je.

mini-retreat

MINI-RETREAT VOOR 2

Samenzijn met iemand die je lief is, op een manier die je zowel dichtbij jezelf als bij elkaar brengt en waarna je volledig ontspannen en opgeladen weer naar huis gaat.

Sessie van 2,5 uur, speciaal op maat voor jullie. Met restorative yoga als basis, aangevuld met elementen die bij jullie behoefte passen.


€ 250,00 voor jullie samen (excl. evt. weekendtoeslag)


 • unieke ervaring, 100% afgestemd op jullie

 • diepe ontspanning

 • landen, verbinding

 • WIL JE EERST MET ME KENNISMAKEN?

  Spreekt mijn aanbod je aan en wil je graag kennismaken?

  Boek dan een call met me in.

  Fijn, ik wil graag even met je videobellen!

  "IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN, DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN"

  PIPPI LANGKOUS

  CLIËNTEN AAN HET WOORD

  Lees ervaringen van eerdere deelnemers aan lessen en trajecten met mij.

  "Ingrid stemde heel goed op mij af"

  Massages zijn behoorlijk uit mijn comfortzone en ik had dus best wat lef nodig om deze toch te ontvangen. Voor mij was het heel belangrijk dat Ingrid op een rustige, opbouwende manier werkt. Ze stemde steeds heel goed op mij af. De sfeer van haar studio draagt ook bij aan een veilige setting, waarin ik ruimte voelde om me te laten verrassen. Bijvoorbeeld met een kaartlegging of klanken na de massage. Ingrid gaf me precies wat ik nodig had.

  Marinka (61)


  "Er ging weer energie stromen en ik voelde me letterlijk lichter worden"

  Ik kan niet beschrijven hoe goed het me gedaan heeft om met mezelf aan de slag te gaan in samenwerking met iemand die oprecht betrokken is. Ingrid heeft me geen enkel moment het gevoel gegeven het proces over te nemen, me te veroordelen of haar eigen gevoel te projecteren op mij.

  In het 1-op-1 traject ging er weer energie stromen en voelde ik me letterlijk lichter worden. Ik ben veel vrolijker, minder angstig, heb meer zelfvertrouwen en een beter lichaamsbeeld. Het gaat nog steeds alleen maar beter met me.

  Claudia (50)

  "Je komt helemaal tot rust, zowel je spieren als je geest"

  Deelgenomen aan een sessie "Restorative yoga" en dat was heerlijk.  Op een rustige manier ga je in een niet-inspannende houding liggen  en kom je helemaal tot rust. Zowel je spieren als je geest. Hoewel ik volledig wakker was, zakte mijn hartslag tot bijna het niveau als in een slaap.

  Aanrader!

  Hans (64)

  IK HELP JOU DE TAAL VAN JE LICHAAM WEER KENNEN EN ERNAAR TE LUISTEREN

  Ik geloof dat jij je mooiste leven leeft als je kan ontspannen in wie je echt bent. En ik geloof dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en dat we dus op een holistische manier naar alles moeten kijken.


  Daarom werk ik niet alleen rechtstreeks met je klacht, maar ook op een diepere laag.


  Ik help je de taal van je lichaam te (her)kennen en ernaar te luisteren, zodat je ontdekt waar er blokkades zijn en wat ze je te vertellen hebben.


  Met yoga, massage, reiki en holistische, lichaamsgerichte coaching ondersteun ik jou bij het oplossen van blokkades. Zodat jouw energie weer kan stromen, je klachten verminderen of verdwijnen en jij steeds meer voelt dat je écht leeft. Ontspannen vanuit wie je werkelijk bent.


  Je vindt mijn yogapraktijk in Eindhoven, dichtbij het centrum.

  Meer over mij

   MIJN AANBOD IS ONGESCHIKT VOOR JOU ALS JE

  • uitdagingen en wat ongemak graag uit de weg gaat

  • denkt dat yogales, coaching, massage of reiki een quick fix zijn voor je klachten

  • gelooft dat de oorzaak en oplossing van jouw issues buiten jou ligt

  OP DE HOOGTE BLIJVEN?