Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

COACHING IN VERBINDING MET JE LICHAAM

Je voelt het al een tijd, diep van binnen en nu ben je zover. Je wilt eindelijk gaan ontspannen in wie je écht bent. Voelen dat je echt leeft in plaats van alleen bestaat. Je hebt behoefte aan iemand die je op die weg begeleidt en daarbij de verbinding maakt met je lichaam. Want dat hoe je lichaam voelt samenhangt met de rest, dat heb je wel in de gaten. En misschien ben ik voor jou wel de begeleider die je zoekt.

Ergens ben je een deel van jezelf kwijtgeraakt. Resulterend in een leven volgens regels en overtuigingen van anderen of 'de wereld'. Je voelt spanning en misschien vraag je je zelfs wel af 'Wie ben ík nou eigenlijk...?'.

Heel duidelijk weet je: "Ik heb op een diepere laag iets te doen". En daarbij wil je je lichaam betrekken, want je voelt dat het daar niet lekker stroomt en je wéét gewoon dat dit anders kan.

Ja, natuurlijk wil je dit liefst binnen een paar weken oplossen. Maar je bent ook realistisch en weet dat om je echt te openen een veilige bedding nodig is. En het duurt vaak even voordat je je helemaal vertrouwd voelt. Je gunt jezelf en je proces dan ook de tijd die nodig is.

Maar je kijkt er ontzettend naar uit: eindelijk ontspannen in wie je echt bent!

Ik help je graag op weg naar die ontspannen versie van jezelf. Met holistische en lichaamsgerichte coaching. Met Holistic pulsing, een bijzondere helingstechniek die zorgt voor ontspanning en een veilige bedding, ga je op reis in jouw lichaam, naar je ziel. Het pulsen nodigt uit, geeft ruimte. Zodat jouw energie, je emoties en alles wat jij ten diepste bent kunnen stromen en jij weer écht en voluit kunt gaan leven.

Dit spreekt me aan. Zullen we even bellen?

EEN VEILIGE BEDDING


In je lichaam landen kan heel spannend zijn, je zelfs angstig doen voelen. Een veilige bedding is dan ook essentieel als je hierin stappen wilt zetten. Ik bied jou die veilige bedding.


Kun je lastig in je lichaam landen? Dan heeft dat een reden. Iets maakt dat het voor jou niet veilig voelt om in je lichaam aanwezig te zijn. Dikke kans dat er ooit dingen waren die je beter niet kon voelen, in de situatie waarin je zat. Die emoties zitten er dan nog steeds, te wachten tot ze de ruimte krijgen om te stromen. Tot het zover is blokkeren ze het doorstromen van je energie. Dat leidt vaak tot (zelfs chronische) klachten.


Ben jij er klaar voor om te voelen wat gevoeld wil worden? Zodat je lichamelijke én mentale stress verminderen?


Weet dat het wel wat moed vraagt om deze weg te bewandelen. Het kan spannend voelen om wat zo lang is weggestopt de ruimte te geven. Het fijne van dit tóch doen is dat het je zoveel moois brengt!

Hoe werk ik?

In mijn coaching werk ik lichaamsgericht, met Holistic pulsing. Daarnaast kan ik oefeningen inzetten uit de yoga, embodiment oefeningen, ademwerk, reiki en ook massage. Mijn ervaring is dat daarnaast ook alleen al wie ik ben, mijn eigen energie, bij anderen iets opent. Dat kan betekenen dat al tijdens of na ons kennismakingsgesprek iets in jou in beweging komt, al voor je eerste 'echte sessie'.


We starten een Holistic coaching-sessie altijd met een kort gesprek. Dat geeft een vertrekpunt en kan het pulsen focus en intentie geven. Na het pulsen praten we nog even door, om ervaringen en inzichten te delen. Soms doen we nog oefeningen (bijvoorbeeld beweging of adem), afhankelijk van wat er tijdens het pulsen gebeurde.

Opzet van een traject Holistic coaching

Een traject Holistic coaching bestaat uit 5 sessies in 10 weken. De eerste 2 sessies zijn wekelijks, de volgende 2 om de week en de 5e een maand later.


Natuurlijk is het altijd mogelijk om je traject te verlengen, als blijkt dat dit fijn of nodig is voor jouw proces. Vraag hier gerust naar.

Voor wie is Holistic coaching geschikt?

-> Wanneer je aan de slag wilt op een diepere laag in jezelf

-> Als je veel in je hoofd zit, maar inmiddels weet dat je daar de antwoorden niet vindt

-> Bij fysieke klachten, zoals spanning in je lichaam, rugpijn, schouderklachten

-> Bij mentale klachten, zoals angsten

-> Bij behoefte aan verdieping op spiritueel gebied en meer contact met je zielsbewustzijn

Even doorpraten?

Voelt Holistic coaching goed voor je? Of mist jouw behoefte in het lijstje hierboven? Wil je met mij doorpraten over jouw vraag?

Boek dan een gratis kennismakingscall van 30 minuten met me in. Daarin bespreken we je vragen en kunnen we beiden voelen of samenwerken klopt.

[Als je thuis bent in Human Design: ik heb een zogenaamde Emotionele autoriteit. Daarom 'slaap ik er altijd een nachtje over'. Daarna heb ik helder of het past om met je samen te werken.]

Boek je kennismakingscall
massagetafel in praktijkruimte

HOLISTIC COACHING - 10 WEKEN

Vanuit ontspanning ruimte en je uitgenodigd voelen.

Verbind je weer met je zielsbewustzijn.


5 sessies à 2 uur in 10 weken.

Holistic pulsing met coachingsgesprekken.


555 euro

"IK HELP JOU WEER TE ONTSPANNEN IN WIE JE WERKELIJK BENT"

3 MAANDEN COACHING

Ik ben er voor jou.
In het coachingstraject 'Thuiskomen bij jezelf' bied ik je 3 maanden lang een veilige bedding, waarin je kunt thuiskomen bij jezelf, zodat je weer vanuit je eigen kracht kunt gaan leven.
Als jij er klaar voor bent om jouw leven zelf richting te geven, dan is dit voor jou!

Ik loop met je mee en ben jouw gids, inspirator, spiegel en supporter.
In een veilige bedding kun jij het ongemakkelijke aangaan. Ik laat me leiden door mijn intuïtie in combinatie met mijn doorleefde ervaring en kennis van het menselijke lichaam, emoties en psychologie. Zo krijg je wat je nodig hebt op meerdere lagen. Het is elke keer weer een verrassing hoeveel impact de sessies hebben!

Dit coachingstraject heeft een doorlooptijd van 3 maanden.
Wanneer jij je aan het proces kunt overgeven, kan er in een sessie veel gebeuren. Deze 3 maanden geven je voldoende tijd om dat alles te verwerken én om weer ruimte te ontdekken voor ontspanning.
Na een sessie kunnen 'zomaar ineens' dingen in het leven veranderen. Haast moeiteloos ontspan je steeds wat meer in wie je echt bent en kan het leven door je heen stromen.
Naast onze live sessies krijg je toegang tot mijn Online academie.
Daarin vind je audio- en video-opnamen die ik speciaal voor jou selecteer en opneem.
Zo kun je heel gemakkelijk thuis oefenen. Daarnaast bevat de Online academie gratis meer algemene therapeutische oefeningen.
Tijdens het traject ben ik bovendien voor jou beschikbaar via app en e-mail.

BEN JIJ DIT?

 • Je durft het aan om je open en kwetsbaar op te stellen (naar mij, maar vooral: naar jezelf), ook al vind je dat best spannend.

 • Hoewel je het misschien spannend vindt, vind je het wel leuk om je te laten verrassen door mij. Je kunt het aan dat je van tevoren niet weet wat er gaat gebeuren.

 • Je hebt het lef om het ongemakkelijke aan te gaan. Want je weet: om vrij te worden van wat je níet bent, heb je dát aan te kijken waardoor je nu met de handrem erop leeft.

 • Jij wilt écht stappen zetten in je ontwikkeling. Je bent klaar voor een meer moeiteloos leven waarin jouw energie weer stroomt, je klachten verminderen of verdwijnen en jij steeds meer ontspant in wie je echt bent.


 • Ja, ik ben zover!

  INHOUD 'THUISKOMEN BIJ JEZELF'

  maand 1

  • 1x uitgebreid intakegesprek om te bepalen wat er speelt en wat je vraag/doel is

  • 4x wekelijkse 1-op-1 sessie van 2 uur (waaronder -indien relevant- 1 intakesessie met beweging)

  • oefeningen op maat voor thuis

  • support tussen de sessies (app of e-mail)

  • toegang tot een algemeen en jouw persoonlijke deel van de Online academie

  maand 2

  • om de week 1-op-1 sessie van 2 uur (2x)

  • oefeningen op maat voor thuis

  • support tussen de sessies (app of e-mail)

  • toegang tot een algemeen en jouw persoonlijke deel van de Online academie

  maand 3

  • om de week 1-op-1 sessie van 2 uur (2x)

  • oefeningen op maat voor thuis

  • support tussen de sessies (app of e-mail)

  • toegang tot een algemeen en jouw persoonlijke deel van de Online academie

  • terug- en vooruitblik

  "IK GELOOF DAT LICHAAM, GEEST EN ZIEL MET ELKAAR ZIJN VERBONDEN"

  Daarom werk ik niet altijd direct met je klacht, maar gaan we ook aan de slag met een diepere laag van jezelf. Het lichaam is daarbij onze ingang.

  WAT LEVERT 3 MAANDEN COACHING JE OP?

   Wanneer jij er klaar voor bent en je openstelt kan er in 1 sessie al ontzettend veel gebeuren.
   Kun je je voorstellen hoe dat dan is in 3 maanden?

   Jouw traject begint al zodra je besluit dat je wilt starten en mij hebt gesproken.
   Je zult niet de eerste zijn die al meteen kleine veranderingen in jezelf opmerkt.

   Je energie gaat meer stromen. Dat gebeurt tijdens en na het uitgebreide intakegesprek, en in de volgende sessies. De combinatie het lichaamswerk en praten over je ervaringen maakt weer ruimte in je lichaam. Ruimte voor het stromen van jouw levensenergie. Je kunt die ervaren door meer ontspanning, een opgewekt gevoel of je zelfs na jaren wérkelijk gelukkig voelen.

   De sessies kunnen intensief zijn. Mijn tip aan jou: houd als het enigszins kan na je sessies een paar uur vrij in je agenda. Dan kunnen alle indrukken doorwerken, kunnen je ervaringen landen en integreren in je systeem. Zo heb je optimaal profijt van je traject.

   Je kunt gaan ontdekken dat je andere keuzes gaat maken, op een heel natuurlijke manier. De spanning in jou neemt af, je levensenergie neemt toe, net als je zelfvertrouwen en je voelt je steeds meer ontspannen in wie jij wérkelijk bent!

   Je staat na 3 maanden zóveel meer in je eigen kracht!

  • meer rust, stevigheid en levensenergie

  •  heling en persoonlijke groei

  • meer ontspanning

  Dit is precies wat ik zoek! Ik plan een call met je in.

  VEELGESTELDE VRAGEN OVER LICHAAMS-GERICHTE COACHING

  Kan ik ook voor minder dan 3 maanden bij je terecht?

  Verandering vraagt tijd. Daarom bied ik trajecten van 3 maanden aan als basis. Met lichaamsgerichte coaching begeleid ik je in het ontdekken van de achtergrond van de dingen waar je in je leven tegenaan loopt. Je gaat in je lichaam voelen. Dit heeft niet altijd het verhaal van het verleden nodig, maar vraagt vooral het leren kennen van de taal van je lichaam. Dat vraagt wat oefening. In je lichaam kun je doorvoelen, loslaten, dingen anders gaan ervaren en vervolgens ga je bijna als vanzelf je huidige gedrag vervangen door iets wat je meer dient.


  De ervaring heeft mij geleerd dat korter dan 3 maanden eigenlijk zonde is van je investering. Je bent dan net begonnen en verandering kan nog nauwelijks hebben plaatsgevonden. In de tijd tussen de sessies heb je de tijd nodig om je opgedane ervaringen en inzichten in je dagelijkse leven te integreren en ermee te spelen.


  Heb je het idee dat voor jouw vraag of behoefte een korter traject beter zou passen? Plan dan een kennismakingscall met me in, dan bespreken we jouw vraag en behoefte en kijken we samen of en hoe ik je kan ondersteunen.

  Hoe lang duurt een sessie?

  Een coachingssessie duurt 2 uur. Dit geeft ons de tijd om ook echt te kunnen aankomen bij wat op een diepere laag in jou speelt. Na de sessie gaat je proces verder, dus houd -als het enigszins kan- na de sessie een paar uur vrij in je agenda. Daardoor heb je ruimte om je ervaringen te laten landen en doorwerken, en diepere inzichten te krijgen. Neem bijvoorbeeld na je sessie wat tijd voor een wandeling.

  Hoeveel sessies raad je me aan?

  Het 3 maandentraject bestaat uit 9 sessies. De eerste 5 zijn wekelijks, de volgende 4 om de week. De tijd tussen de sessies kan wat je ervaren hebt integreren en ga je kleine en grote veranderingen opmerken in je dagelijkse leven.

  Soms blijkt tijdens het traject dat er meer nodig is dan de 9 sessies waarmee je instapte. We bekijken dan samen wat voor jou past.

  Na een kennismakingscall kunnen we tot de conclusie komen dat we met een kleiner aantal sessies starten. Dit aantal is afhankelijk van je vraag, maar het zijn altijd minimaal 3 sessies. 

  Is jouw coaching voor iedereen geschikt?

  Met mijn kennis en ervaring stem ik wat we doen altijd af op jouw mogelijkheden en zijn er dus in beginsel geen belemmeringen. Ik werk trauma-geïnformeerd.

  Ervaar je echter ernstige angst- of paniekstoornissen of schizofrenie? Dan bespreken we eerst of mijn werkwijze bij jou past en je overlegt dit ook met je behandelend arts / therapeut voordat we starten. Een overleg tussen mij en jouw andere behandelaar(s) behoort -uiteraard alleen met jouw toestemming- ook tot de mogelijkheden en kan zelfs wenselijk zijn.

  Verder werk ik met mensen die echt met zichzelf aan de slag willen. Die klaar zijn voor verandering, en voor het tijdelijke ongemak wat die verandering met zich meebrengt. Ben jij op dit moment nog niet zover, maar wil je toch al op weg gaan? Dan past een losse massage of een van mijn yoga groepslessen misschien wél bij je. Je kunt deze natuurlijk ook gebruiken om mij te leren kennen, voordat je besluit om je interesse in coaching met mij te delen.

  Zit er altijd massage in een coachingstraject?

  Holistic pulsing gebruik ik in ieder geval als start van een coachingstraject. Holistic pulsing kan heel veel in beweging brengen en tegelijkertijd je systeem een veilig gevoel geven. Daarbij is het een massagetechniek waarbij je gekleed blijft en het is daarmee laagdrempelig. Holistic pulsing -zoals de naam al aangeeft- is een massagetechniek met een holistische perspectief. Daarom vind ik deze zo fijn om bij coaching te integreren.

  Het kan ook zijn dat andere massagetechnieken aan bod komen. Dit doe ik altijd in overleg met jou.

  Kan de coaching ook online?

  Alleen offline, in mijn praktijk, kan ik met Holistic pulsing met je werken.

  Maar vragen de omstandigheden daarom, dan kunnen we samen bekijken of en hoe we jouw coaching (eventueel deels en dan op een andere manier) online kunnen doen. Dit hangt ook af van wat er voor jou nodig is. Neem hiervoor gerust contact met me op.

  DIT IS NIET VOOR JOU ALS JE

  • denkt dat coaching een quick fix is voor je klachten of als je alleen maar wat tips en tools zoekt

  • uitdagingen en ongemak uit de weg wilt blijven gaan

  • gelooft dat de coach jouw probleem oplost

  "Ons lichaam vertelt ons zonder woorden wat aandacht vraagt. Ik geloof dat we door ernaar te luisteren de verbinding tussen lichaam, geest en ziel kunnen herstellen."


  alles nog even op een rijtje

  TRAJECT 3 MAANDEN COACHING IN HET KORT

  • 3 maanden

  • 1x intake à 2 uur

  • 8x sessie op maat à 2 uur

  • 1e maand wekelijks

  • 2e en 3e maand om de week

  • inhoud van de sessies kan zijn: Holistic pulsing en gesprek (en wat verder nodig is: beweging, embodiment, adem, meditatie, gesprek, ontspanning, restorative yoga, yoga nidra, massage, reiki en meer)

  • audio, video, documentatie en begeleiding tussendoor via app of mail

  • toegang tot de Online academie met een eigen pagina met je eigen oefeningen (audio, video en documentatie) en gratis algemene therapeutische oefeningen

  • tussendoor thuis oefenen en integratie van ervaringen en inzichten uit de sessies

  In 3 maanden meer ontspannen in wie je echt bent!

  Zet stappen om je bewustzijn te vergroten, ervaar meer ruimte in je lichaam en geest en leef meer vanuit je eigen kracht.

  Voel dat je weer écht leeft, kom thuis bij jezelf.

  Jouw investering in jezelf: € 1.175,00
  (of betaal in 2 termijnen van € 600,00)

  (Deze bedragen zijn incl. 21% btw voor consumenten.
  Koop je als bedrijf een traject in voor een medewerker? Dan komt er 21% btw bij)

  Dit past bij mij! Ik ga het doen

  "JOUW LEVENSENERGIE STROOMT ALS JE ONTSPANT IN WIE JE ECHT BENT"

  WAT COACHINGSCLIËNTEN VERTELLEN

  Lees hieronder de ervaringen van cliënten die ik heb begeleid.

  "Ik voel me sinds jaren oprecht gelukkig!"

  Nou, ik stond vanmorgen toch ineens met een blij gevoel op. Ik geloof dat dat echt al jaren geleden was. Ik voel me al de hele morgen gewoon oprecht gelukkig! 

  Nu ik dit zo schrijf, maakt dat besef me wel even emotioneel. Maar mss is die brok in mijn keel nu ook wel omdat ik zo dankbaar ben dat onze wegen elkaar hebben gekruist en we nu samen even dit pad mogen bewandelen. 

  Heel veel liefs.

  (bericht na 3 coachingssessies)

  Jolanda (44)


  "Er ging weer energie stromen en ik voelde me letterlijk lichter worden"

  Ik kan niet beschrijven hoe goed het me gedaan heeft om met mezelf aan de slag te gaan in samenwerking met iemand die oprecht betrokken is. Ingrid heeft me geen enkel moment het gevoel gegeven het proces over te nemen, me te veroordelen of haar eigen gevoel te projecteren op mij.

  In het 1-op-1 traject ging er weer energie stromen en voelde ik me letterlijk lichter worden. Ik ben veel vrolijker, minder angstig, heb meer zelfvertrouwen en een beter lichaamsbeeld. Het gaat nog steeds alleen maar beter met me.

  Claudia (50)

  "Dit was de beste investering die ik in mezelf heb kunnen doen!"

  Drie maanden geleden liep ik vast, zat mijn lijf vast en kwam ik tot het besef dat ik mijlenver van mijn eigen ik vandaan was, ik niet meer kon voelen hoe het nu werkelijk met mij ging. Ik ben met Ingrid het coachingstraject van drie maanden ingestapt; met open vizier en klaar om op reis te gaan terug naar mezelf. En wat een bijzondere fijne reis was dat!Ingrid zorgt voor een prettige, warme en emotioneel veilige setting waardoor je je vrij voelt alles te delen en goed te kunnen doorvoelen. Nu na drie maanden zijn al mijn lichamelijke klachten verdwenen en ik voel me weer oprecht gelukkig! Ik ben weer thuis 🙏🏻

  (bericht na een coachingstraject van 3 maanden)

  Jolanda

  "WEES JEZELF, HET LEVEN IS TE KORT OM IEMAND ANDERS TE ZIJN."

  A. KANTERS

  OVERZICHT VAN MIJN AANBOD

  Ben je nieuwsgierig naar de rest van mijn aanbod? Klik dan hieronder verder.

  mini-retreat

  MINI-RETREAT VOOR 2

  Samenzijn met iemand die je lief is, op een manier die je zowel dichtbij jezelf als bij elkaar brengt en waarna je volledig ontspannen en opgeladen weer naar huis gaat.

  Sessie van 2,5 uur, speciaal op maat voor jullie. Met restorative yoga als basis, aangevuld met elementen die bij jullie behoefte passen.


  € 250,00 voor jullie samen (excl. evt. weekendtoeslag)


 • unieke ervaring, 100% afgestemd op jullie

 • diepe ontspanning

 • landen, verbinding

 • TWIJFEL JE OVER WAT BIJ JE PAST?

  Boek dan een call van maximaal 30 minuten met me in. Daarin bespreken we je vraag en kijken we hoe ik jou het best daarbij kan ondersteunen.

  Fijn, ik wil graag even met je bellen!