Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

KOM BIJ INGRID VOOR YOGA (LES / THERAPIE), COACHING, MASSAGE, REIKI

Ik geloof dat jij kunt leven vanuit je eigen kracht.

Ik zie de klachten die we hebben, als symptomen, als de taal van ons lichaam dat ons iets wil vertellen.

Ik geloof dat een goede verbinding tussen lichaam, geest en ziel voelt als thuiskomen bij jezelf. Ik help jou deze verbinding te herstellen. Rustig aan in groepslessen of wat meer intens in 1 op 1-sessies.

Met yoga, coaching, massage en reiki laat ik je energie weer stromen

Daarbij kijk ik niet naar alleen je klacht, maar naar jou als geheel. En ik gebruik de wijsheid van je lichaam zodat je ook met een diepere laag van jezelf kunt verbinden en je energie weer kan stromen. Ik zet daarbij oefeningen uit de yoga, massage en reiki therapeutisch in. Ook ademoefeningen, ontspanning en meditatie kunnen onderdeel zijn van mijn 1 op 1-sessies. Zo begeleid ik jou op jouw weg naar een leven vanuit je eigen kracht.

Een leven waarin jouw energie weer stroomt en je klachten verminderd of verdwenen zijn. Een leven waarin je meer jezelf bent.

VOEL JE VEILIG

Als je vaak bent veroordeeld om wie je bent, kun je zijn gaan geloven dat je niet oké bent. En dat voelt heel onveilig in jezelf. Ik ken het gevoel: ik stopte emoties diep weg, durfde mijn mening niet te uiten (of zelfs te onderzoeken) en maakte me het liefst onzichtbaar.

Om nieuwe ervaringen aan te kunnen gaan is het nodig je veilig te voelen. Zéker bij iemand die een stukje met je meeloopt op jouw pad. Daarom laat ik jou voelen dat jij er helemaal mag zijn, met alles wat je bent. Zo wil ik jou de veiligheid bieden waarin je kunt ontspannen en het spannende kunt aangaan.

Dat voelt goed. Ik wil graag iets bij je doen. Wat zijn de opties?

IK LEER JOU DE TAAL VAN JE LICHAAM KENNEN EN ERNAAR TE LUISTEREN

Als jij lichamelijke klachten hebt, dan speelt er vaak iets op een andere laag in je. Het beoefenen van yoga kan je helpen daarmee contact te maken.

Een groepsles kan al veel brengen. Wil je op een diepere laag aan de slag? Dan kan ik je helpen in een (of enkele) privéles(sen) of een 1 op 1-traject.

Ik help je de taal van je lichaam beter te herkennen en begrijpen. Naast mijn kennis van coaching, yoga, yogatherapie, massage, reiki en opstellingenwerk, gebruik ik in mijn werk ook mijn eigen ervaringen en mijn intuïtie. Zo begeleid ik je in jouw proces terug naar jezelf, naar jouw eigen kracht.

 • Veiligheid

 • Ik laat jou voelen dat jij er helemaal mag zijn, met alles wat je bent. Ik veroordeel je niet.

 • Verbinding

 • Ik geloof dat lichaam, hoofd en geest met elkaar zijn verbonden. Daarom kijk ik niet alleen naar jouw fysieke of mentale klacht, maar naar jou als geheel. Mijn intuïtie helpt me om de verbindingen te zien en jou te geven wat je nodig hebt. Ik laat mensen ook verbonden voelen. Dit gebeurt van nature. Het is dus geen kunstje.

 • Voelen

 • Je lichaam geeft signalen om je iets te vertellen zonder woorden. Ik help je deze te horen door dieper in jezelf te voelen. Zo kun je er weer naar gaan luisteren, voelen wie je echt bent en doen wat nodig is.

Dit spreekt me aan. Wat is je aanbod?

"WEES JEZELF, HET LEVEN IS TE KORT OM IEMAND ANDERS TE ZIJN."

A. KANTERS

IK LEEFDE NIET ECHT, IK BESTOND VOORAL

Als 25-jarige had ik een leven dat er goed uit zag. Aan de buitenkant dan. Want van binnen voelde het heel anders. Alsof ik niet leefde, maar slechts 'bestond'. Ik voelde me vaak down en moe.

Door een gesprek met een buurvrouw ging ik op weg in mezelf, naar binnen. Het afpellen van laagjes ‘oude ik’ begon, laagjes die helemaal niet ‘ik’ bleken te zijn. Dat was niet altijd makkelijk en soms heel pijnlijk. Er waren perioden dat ik me ‘vast’ voelde zitten. Maar tegelijkertijd voelde het proces goed. Want ik voelde me lichter worden.

Het down gevoel werd minder. Ik herkende steeds beter wat niet bij me hoorde en wat wel. Ik wilde én durfde meer mezelf te zijn. Banen veranderden, opleidingen, trainingen en cursussen volgden, ik ging minder werken in mijn vaste baan (en meer yogales geven) en ont-dekte steeds meer wie ik echt ben.

Lees meer over mijn reis

OVER MIJN REIS

Hoewel ik mijn ont-wikkelingsproces begon met praten, merkte ik al snel dat dit alléén niet werkte.

Gelukkig vond ik meer holistische manieren, waaronder yoga. Yoga deed veel met me. Ik weet nog wat een drama de downward dog in mijn eerste les was. In deze houding huilde ik zacht van de pijn én van de emoties die het zijn met dit voelen opriep. En ook de kindhouding maakte veel los. De stilte in deze vorm overviel me en ook dat deed mijn tranen stromen. Maar wat er óók gebeurde: de spanning in mijn rug verzachtte in de loop van de tijd en uiteindelijk verdween deze. De downward dog werd een van mijn favoriete houdingen en ik kan er nu helemaal in ontspannen. De kindhouding voelt nu kalm en geeft me rust.

Yoga deed mij de kracht van het lichaam ontdekken: als ingang naar binnen, naar wie we echt zijn. Yoga bracht en brengt veel ruimte in mijn lijf én in mijn hoofd, het maakt me evenwichtiger, lichter, vrolijker en kalmer.

Ik deed niet alleen yoga. Regelmatig voelde ik dat ook iets anders nodig was voor mijn proces. En dus deed ik opstellingen, healings, NEI, EMDR en nog veel meer. Steeds in het moment voelend wat nodig was.

En dit is precies waarom ik in mijn praktijk met yoga werk, én daarbij allerlei andere benaderingen inzet, puttend uit mijn kennis en ervaring en ingegeven door mijn intuïtie. Omdat voor iedereen en op elk moment iets anders passend kan zijn.

"Ons lichaam vertelt ons zonder woorden wat aandacht vraagt. Ik geloof dat we door ernaar te luisteren de verbinding tussen lichaam, geest en ziel kunnen herstellen."


CLIËNTEN AAN HET WOORD

Lees ervaringen van vrouwen die al met mij werkten.

Ingrid stemde heel goed op mij af

Massages zijn behoorlijk uit mijn comfortzone en ik had dus best wat lef nodig om deze toch te ontvangen. Voor mij was het heel belangrijk dat Ingrid op een rustige, opbouwende manier werkt. Ze stemde steeds heel goed op mij af. De sfeer van haar studio draagt ook bij aan een veilige setting, waarin ik ruimte voelde om me te laten verrassen. Bijvoorbeeld met een kaartlegging of klanken na de massage. Ingrid gaf me precies wat ik nodig had.

Marinka (60)


"Je vindt altijd waardevolle oefeningen die echt passen bij wat op dat moment nodig is"

Ingrid, je weet met je luisterend oor en betrokkenheid je kennis en ervaring zo in te zetten dat je altijd waardevolle oefeningen vindt die echt passen bij wat op dat moment nodig is. Je flexibiliteit en enthousiasme maken dat het altijd fijn is om met jou weer een stap te zetten. Daardoor heb ik mooie inzichten verkregen en ben ik dichter bij mezelf gekomen. Hartelijk dank daarvoor!

Cyrille (39)

Ik ervaar nu meer rust en helderheid

Het coachingstraject bij Ingrid heeft me weer dichterbij mezelf gebracht. Ook heb ik oude ballast kunnen loslaten. Ik ervaar nu meer rust en helderheid.

Ik raad t iedereen aan als je ècht met jezelf aan de slag wil.

Dankjewel Ingrid.

Noortje (51)

Ja, ik wil ook met mezelf aan de slag

TWIJFEL JE OVER WAT BIJ JE PAST?

Boek dan een (video)call van maximaal 30 minuten met me in. Daarin bespreken we je vraag en kijken we of er binnen mijn aanbod iets is wat jou bij jou daarbij kan helpen.

Fijn, ik wil graag even met je bellen!

ZO KUN JE MET MIJ WERKEN

Ben je eraan toe een stap te zetten met jezelf?
En overweeg je dat met mij te doen? Dat kan! Ik heb verschillende manieren voor je.

mini-retreat

MINI-RETREAT VOOR 2

Samenzijn met iemand die je lief is, op een manier die je zowel dichtbij jezelf als bij elkaar brengt en waarna je volledig ontspannen en opgeladen weer naar huis gaat.

Sessie van 3 uur, speciaal op maat voor jullie. Met restorative yoga als basis, aangevuld met elementen die bij jullie behoefte passen. 


€ 215,00 voor jullie samen


 • unieke ervaring, 100% afgestemd op jullie

 • diepe ontspanning

 • landen en verbinding

 • MIJN ACHTERGROND

  Een van mijn eerste opleidingen was een paramedische hbo-studie, de MBRT. Interesse in de werking van het menselijk lichaam zat er altijd al in! Later studeerde ik ook af in hbo communicatie, want ja, het contact tussen mensen fascineerde me ook enorm. Met mijn grote hart voor groen en natuur kon een opleiding in die richting niet uitblijven en dus werd ik ook nog bloemist. Eenmaal de yoga ontdekt ging mijn weg verder naar binnen. Met twee yoga teachertrainingen in India (traditionele, hatha, vinyasa, yin yoga, pranayama & meditatie), aanvullende opleidingen in Nederland (restorative yoga, yoga bij kanker en yogatherapie) vervolgde ik mijn pad. Ik leerde therapeutische Sweda (diepte-) en yogamassagetechnieken en Holistic Pulsing omdat ik voelde dat het stromen van benodigde levensenergie soms letterlijk een handje hulp kan gebruiken. Door de inwijding in Reiki I (en binnenkort Reiki II) kan ik inmiddels ook op energetisch niveau bijdragen aan het herstel van mijn én jouw levensstroom. En zo verbind ik mij steeds meer met wie ik echt ben en van daaruit ook met de rest van de wereld.

  Ik ervaar hoe het lichaam, de mind en de ziel met elkaar zijn verbonden en ook hoe wij als mens onderdeel zijn van het grote geheel, onderdeel zijn van de natuur. Deze ervaring brengt al mijn fascinaties bij elkaar! 

  Dit spreekt me aan. Ik ga kiezen wat ik bij jou wil doen!