Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

MINI-RETREAT VOOR 2

2,5 uur quality time voor jullie

Wil jij graag op een speciale manier samenzijn met iemand die je lief is? Op een manier die je zowel dichtbij jezelf als bij elkaar brengt en waarna je volledig ontspannen en opgeladen weer naar huis gaat?

Dan is het mini-retreat voor 2 iets voor jullie!

Mini-retreat voor 2, op maat, met restorative yoga

Dit retreat van 2,5 uur maak ik speciaal op maat voor jullie. Restorative yoga staat centraal en daarnaast voeg ik er elementen aan toe die aansluiten bij jullie behoefte. Alles om jullie te begeleiden naar diepe ontspanning, opladen, landen in jezelf en een fijne verbinding met elkaar.

Dit mini-retreat vindt plaats in mijn praktijk in Eindhoven op een moment dat we samen afspreken.

 • unieke ervaring, 100% afgestemd op jullie

 • diepe ontspanning

 • landen in jezelf en een fijne verbinding met elkaar

 • Dit klinkt fijn! Ik wil meer weten

  WAT KRIJG JE?

  Voorafgaand aan jullie retreat hebben we contact over jullie behoeften en wensen. Op basis daarvan maak ik speciaal voor jullie een programma op maat. Restorative yoga is het centrale element en dit vul ik aan met bijvoorbeeld:

  • ceremoniële cacao

  • kaartlegging

  • zachte yoga en ademoefeningen

   • yoga nidra - meditatie

   • klankbad

   • journaling (schrijven/creatieve opdracht)

  WAT BRENGT HET JULLIE?

  Van een mini-retreat kun je zelfs een aantal dagen na afloop nog voordeel ervaren. De combinatie van restorative yoga met de andere elementen zorgt namelijk voor een diepe ontspanning en herstel. Dit kan lang doorwerken. Bovendien draagt de gedeelde ervaring bij aan de verbinding tussen jullie beiden. Zo kunnen na de sessie, bijvoorbeeld tijdens een aansluitend etentje, de mooiste gesprekken plaatsvinden!

  • diepe ontspanning en meer rust

  • gevoel van geland zijn in jezelf

  • opgeladen gevoel

  • verbinding met elkaar

  Dankjewel Ingrid, het was een superfijne, zachte en ontspannen mini-retreat. Het klankbad was een heel verrassende en perfect passende aanvulling.

  WAT BETAAL JE?

  Je investering voor deze quality time voor jullie samen is € 250,00.
  In dit bedrag is alles inbegrepen (btw, onze afstemming vooraf en water, thee en lekkers tijdens het retreat).

  Vindt jullie mini-retreat in het weekend plaats, dan reken ik een toeslag van € 49,00.

  “NOWHERE CAN MAN FIND A QUIETER OR MORE UNTROUBLED RETREAT THAN IN HIS OWN SOUL.” 

  MARCUS AURELIUS

  AANDACHT VOOR JOU

  Ik geloof erin dat we in onze maatschappij meer mogen stilstaan. Dat het belangrijk is om meer aandacht te geven aan wat we voelen en aan een diepere verbinding met de mensen om ons heen. En mijn overtuiging is dat rust en herstel essentiëler zijn en dus meer aandacht verdienen dan ze meestal krijgen.

  Daarom heb ik dit mini-retreat aan mijn aanbod toegevoegd. Want hoe fijn is het om samen met iemand die je lief is te landen in jezelf, te genieten van ontspanning, rust en aandacht en tijd voor jezelf en met elkaar.

  Naast de onderdelen van het retreat draag ik bij aan jullie ervaring met alles wat ik ben. Met mijn energie, stem en intuïtie maak ik van jullie mini-retreat een heerlijke samen-tijd.

  Meer weten over mij?

  DEELNEMERS AAN HET WOORD

  Lees hieronder de ervaringen van eerdere deelnemers aan een mini-retreat.

  "De restorative yoga bij Ingrid is een eerste klas-ervaring, in plaats van budget-class"

  Dankjewel, Ingrid, voor de superfijne, zachte en ontspannende mini-retreat. Het klankbad was een heel verrassende en perfect passende aanvulling op de restorative yoga. Ik ga dit vaker doen met mijn zus! Die ervaart jouw restorative yoga als een eerste klas-ervaring, waar het op andere plekken als budget-class voelt.

  Marinka (61)


  "Je bent een ENGEL"

  De sessie met ceremoniële cacao, restorative yoga en yoga nidra was GEWELDIG FIJN. Mijn dank is groot! Je bent een ENGEL

  Dorien

  "Je komt helemaal tot rust, zowel je spieren als je geest"

  Deelgenomen aan een sessie "Restorative yoga" en dat was heerlijk. Op een rustige manier ga je in een niet-inspannende houding liggen en kom je helemaal tot rust. Zowel je spieren als je geest. Hoewel ik volledig wakker was, zakte mijn hartslag tot bijna het niveau als in een slaap.

  Aanrader!

  Hans (64)

  VEELGESTELDE VRAGEN MINI-RETREAT

  Ik vind 2,5 uur lang. Kan het ook korter?

  De mini-retreat is bedoeld om diep te ontspannen, tot jezelf te komen en je dieper met elkaar te kunnen verbinden. In 2,5 uur gaat dit op een relaxte manier lukken. We nemen echt de tijd. Zodat jullie steeds meer in jezelf kunnen zakken en genieten van deze tijd samen. Zodat alle ervaringen die je opdoet en de ontspanning die over je komt je nog lang zal bij blijven. De tijd zal voorbij vliegen en ik gun jullie dat je jezelf en elkaar deze tijdloze zone wilt geven.

  Waar is het?

  Het mini-retreat vindt plaats in mijn praktijk in Eindhoven.

  Wat moet ik meebrengen?

  In de praktijk zijn alle materialen aanwezig. Je brengt alleen een eigen handdoek mee voor onder je hoofd en een dunne doek of washandje voor als je een oogkussentje wilt gebruiken. Of natuurlijk je eigen oogkussentje. Liever je eigen yogamat en/of deken gebruiken? Breng deze dan gerust mee!

  Weet ik van tevoren wat we krijgen?

  Restorative yoga is het centrale element van jullie retreat. Dit zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Daarnaast kies ik, afgestemd op jullie behoeften en verlangens, de andere elementen. Je kunt van tevoren aangeven wat je er heel graag in wilt hebben (en wat juist niet) en dan pas ik jullie programma daarop aan. Verder wil ik je graag verrassen en vertel ik dus niet alles van tevoren. In ieder geval zal het retreat je diep ontspannen en met een blij, licht gemoed weer naar huis doen gaan.

  TWIJFEL JE OF HET BIJ JE PAST?

  Boek dan een (video)call van maximaal 30 minuten met me in. Daarin bespreken we je vraag en kijken we of en hoe ik jou kan helpen.

  Fijn, ik wil graag even met je bellen!

  MIJN VERDERE AANBOD

  Naast deze mooie mini-retreat, kun je bij mij ook terecht voor 1-op-1 coaching, massage en groepslessen yoga. Hieronder vind je hiervan een overzicht. Klik gerust eens verder.