Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

MIJN AANBOD

Ik ondersteun jou graag bij het weer beter laten stromen van je energie. Dat doe ik met yoga, lichaamsgerichte coaching, massage en reiki. In groepen en 1 op 1. Het is aan jou om te kiezen wat op dit moment het best bij jou past!

Aanbod: yoga, coaching, massage, reiki en (mini) retreat

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn aanbod. Klik op een foto hieronder voor meer informatie. Zit er iets bij wat je aanspreekt? Boek direct je sessie of les, of plan een kennismakingscall om te overleggen wat  het best bij jouw situatie past.

"JOUW LEVENSENERGIE STROOMT ALS JE ONTSPANT IN WIE JE ECHT BENT."

TARIEVEN VAN MIJN AANBOD

mini-retreat

MINI-RETREAT VOOR 2

Samenzijn met iemand die je lief is, op een manier die je zowel dichtbij jezelf als bij elkaar brengt en waarna je volledig ontspannen en opgeladen weer naar huis gaat.

Sessie van 2,5 uur, speciaal op maat voor jullie. Met restorative yoga als basis, aangevuld met elementen die bij jullie behoefte passen.


€ 250,00 voor jullie samen (excl. evt. weekendtoeslag)


 • unieke ervaring, 100% afgestemd op jullie

 • diepe ontspanning

 • landen, verbinding

 • "IK HELP JOU DE TAAL VAN JE LICHAAM WEER TE KENNEN"

  TWIJFEL JE OVER WAT BIJ JE PAST?

  Boek dan een call van maximaal 30 minuten met me in. Daarin bespreken we je vraag en kijken we hoe ik jou het best daarbij kan ondersteunen.

  Fijn, ik wil graag even met je bellen!

  "Ons lichaam vertelt ons zonder woorden wat aandacht vraagt. Ik geloof dat we door ernaar te luisteren de verbinding tussen lichaam, geest en ziel kunnen herstellen."